Dámské účesy, culíky, drdoly

Datum: 03.02.2013

Tento článek je o dámských účesech. Pánské účesy probereme v některém z následujících článků.

Módní návrháři mají zájem udržet pohledy návštěvníků spíše na svých modelech jako na účesech. Proto raději preferují jednoduché účesy modelek jako jednoduché culíky, klasické drdoly a přirozeně vypadající dlouhé vlasy s pěšinkou na střed.

Culík je tou nejjednodušší možností, ale proč se s vlasy nepohrát o něco více? Momentálně jsou mnohem více trendy drdoly, které jsou stejně jednoduché a vypadáte v nich skvěle. Budete sice potřebovat o něco více pomůcek než jen jednu gumičku, ale účes vytvoříte také rychle a dokonale.

Základem je, abyste drdol vyčesali co nejvýše, jak se vám dá. Díky tomu do účesu uchytíte i delší ofinku, pokud vám stále padá do čela, pomohou sponky. Těmi byste měli uchytit i samotný drdol, kterému jedna obkrútená gumička nemusí stačit. Vsaďte na ležérnost a jemně rozcuchaný look, který je momentálně IN. Hotová budete za dvě minutky a pokud vlasy opravdu důkladně uchytíte, vydrží vás všechno dovádění ve vodě.

Pokud jde o trendy barvy vlasů, tam není žádná střední cesta, krásné budou super tmavé nebo ultra světlé v této sezóně, o čemž svědčí i to, co vidíme na ulicích a na červených kobercech. Je to odvážný pohled v obou směrech, který vyžaduje určitý závazek.

Dámské účesy pro tento rok naleznete v článku trendy účesy 2013. Inspirujte se nejden galerií, ale i videi či články. Pokud si zvolíte správný styl a vhodné stylingové výrobky, snadno pak sama vytvoříte nádherný, osobitý účes, který bude dokonale vystihovat Vaši osobnost.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.