Pánské účesy a jejich péče

Datum: 23.01.2013

Péče o vlasy má u mužů dlouhou tradici, stačí se podívat jen na "nedávné" šílenství okolo beatlesákov, elvisákov, depešákov, či metalistů a punkerů a hned nám je jasné, že ani mužské pohlaví nezbývá ke svým vlasům lhostejné. Pánské účesy překypují variabilitou i osobnostním stylem jejich nositelů.

Pánské vlasy a péče

Péče o vlasy má u mužů dlouhou tradici, jen se podívejte na ne tak dávné šílenství okolo beatlesákov, elvisákov, depešákov, či metalistů a hned nám je jasné, že ani mužské pohlaví nezbývá ke svým vlasům lhostejné.

Muži jsou od přírody praktický. Rádi používají sprchové gely, které voní chlapsky nejen na tělo, ale i na vlasy. Je to výhodné řešení, no není to nejlepší nápad. I pánské vlasy totiž potřebují péči, kterou si jejich typ vlasů vyžaduje. Sprchové gely často obsahují prostředky, které vysušují pokožku hlavy i samotné vlasy. Pánové by měli proto sáhnout po šamponech, které odpovídají typu jejich vlasů.

Klasický střih

Pánské účesy mají mít krátký, vrstvený vzhled. Hlavní rozdíl mezi nimi je v úpravě v oblasti linie krku.

Většina mužů nosí tradiční, klasický pánský účes. Vlasy jsou sestřiženým v oblasti uší a vzadu nad krkem. Vlasy vpředu jsou sčesané pryč od obličeje. Klasický střih se nikdy nemění, kromě jeho prvků. Moderní variace klasického pánského účesu zahrnují různé délky a struktury. Pánská paleta úprav se stává stále více populární, což také ovlivní konečnou podobu klasického střihu.

 

 

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.