Změna obličeje vhodně zvoleným účesem

Datum: 20.01.2013

Dobrý účes vám nejen že dodá více sebevědomí, ale i dokáže opticky změnit váš obličej. Někdy postačí pouze malá změna, nemusíte se ani natahovat za nůžkami. Přečtěte si tento článek a dozvíte se jak na to. Dámské účesy dokáží dělat s dámským obličejem zázraky.

Kelly účesKrátký účes není jen pro přirozeně štíhlé obličeje. Někdy záleží pouze na šikovném střihu a jeho konečné úpravě. Příkladem je Kelly Osbourne, která po letech dost nešikovných experimentů se svými krátkými vlasy konečně našla styl, který jí ke klasickě kulaté tváři sluší. Zvednutím objemu vlasů navrchu hlavy a změnou textury v jemně rozcuchaný stylu, namísto rovné ofiny a zplihlých vlasů, trefila hřebík přesně po hlavičke.

Když chcete mít krásné účesy, navštivte stránku LosHairos.com a inspirujte se.

Velké vlny sice vypadají nádherně, ale zároveň nechtěně soustředí pohledy na vaše plnější líce či širší čelist a opticky je vytvoří ještě plnějšími, respektive širší. Účes s rovnými vlasy, právě naopak, takový problém zažehná. Pro ty s okrouhlějšími rysy platí, čím déle, tím lépe! Tajemství spočívá v optickém klamu, delší vlasy "tahají" pohledy vašich obdivovatelů směrem dolů, čímž se zdáte vyšší a štíhlejší.

Tyto, i další rady, můžete využít při starostlivosti o své dámské účesy. Více již na LosHairos.com

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.