Dámské a pánské hodinky

Datum: 18.01.2013

Hodinky, náš každodenní společník na cestách, který nám vždy řekne správny čas. Dnes již hodinky nezastávají jenom funkce ukazatele času ale čím dál tím víc se z nich stávají módní doplnky celkového imagu člověka.

Dámské hodinky - ručičkové náramkové hodinky pro dámy se vyrábějí delší dobu jak hodinky určeny pro pány. Během své existence prodělali světové trendy v oblíbenosti i neoblíbenosti. Mnohé módní trendy z nich se ale zachovali až po dnešek, kdy je dostat koupit hodinky téměř každé barvy v nespočetním množství různých variací a provedení. Už se nedá mluvit o módních trendech, i když v dnešní době jsou oblíbené retro věci.

Pánské hodinkypánské hodinky na rozdíl od dámských nepřekonali takovou bouřlivou minulost, i když je pravda, že někdy dávno se nepředpokládalo, že i pánové budou nosit náramkové hodinky na ruce. Pro pány byli určeny klasické kapesní hodinky, které měl mít každý správný gentleman. Ale praktičnost zvítězila. V oblibě jsou většinou tradiční designy hodící se k oblekům. Dnes se začínají dostávat do pozornosti mužů i netradiční hodinky jako např. LED hodinky, hodinky s teploměrem a pod.

Dámské i pánské hodinky můžete koupit levně v e-shopu Purpledogs.eu! Okrem těchto hodinek t

 

u ale naleznete také hezký výběr kožených peněženek nebo klasických kožených opasku. Menší portfólio produktu tvoří take bezpochyby ocelové a kožené náramky a jiná bižuterie a šperky.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.