Pánské účesy na tento rok

Datum: 14.01.2013

Pokud máte po boku muže, který trendy sleduje a před zrcadlem se zastaví i na delší dobu, do vzhledu a stajlování mu zřejmě říkat netřeba. Pokud však ten váš zastupuje prototyp běžného praktického muže, asi vám již napadlo v něčem mu poradit. Možností je i o trošku trendovejší účes, který se v roce 2013 pohrává zejména s delší ofinkou.

Pánské účesy

Do kategorie pánských účesů spadají i vlasy dlouhé, ale ty již několik sezón nehrají žádnou z hlavních rolí. V kurzu jsou zejména kratší účesy, které sází na sílu mužského obličeje. Ten je však populární stále a pokud se líbí vám i jemu, proč ne.

Hlavním trendem roku 2013 je prodloužená ofina, resp. prodloužené vlasy na vrchu hlavy. Tento sestřih působí skutečně trendy a nabízí několik možností na česání.

Možnosti česání pánské ofiny

Potkat muže s účesem po boku krátkým a na vrchu hlavy trochu delším, již není žádný problém. Tento vlasový trend se drží na výsluní několik sezón, ale v aktuálním roce ještě více zdůrazňuje horní délku. Už to totiž není jen o troše gelu a nadzvednutých vlasech, je to zejména o kreativitě a originalite.

S odrostlou horní délkou vlasů se už dá leccos dělat a základním modelem jsou vlasy nasměrovány vzhůru. Na klasického ježka však zapomeňte. Pánské účesy se nebrání elegantním vlnkám, na které je třeba pouze kulatý kartáč, no pro ležérnější dojem stačí několikrát prohrábnout ofinu prsty. Netřeba sázet na uhlazenou dokonalost, protože i účes by měl mít svou osobitost a styl.

Pánské účesy nebyli nikdy tak spjaté s ofinami jek tento rok.

Přečtěte si více v článku Pánské účesy 2013 na LosHairos.com

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.