Dámské kabelky ARDE.CZ

Datum: 14.10.2011

Dámské kabelky a luxusní móda

Dámské kabelky návrhářského domu Aspinal of London tvoří neodmyslitelnou součást produkce této vyhlášené londýnské značky. S prvními podzimními paprsky se připomíná s intenzivními, podmanivými tóny barev v harmonii se zlatými doplňky. Základ kolekce tvoří elegantní tvary kabelek Hepburn, Berkeley a Boston, nechybí přitažlivý styl kabelky Barbarella patřící k nejžádanějším.

Aspinal of London luxusní kabelky

Aspinal of London luxusní kabelky

Kožené peněženky i drobnosti do kabelky

Funkčnost, praktičnost a kvalita se snoubí s naprostou elegancí a citem pro krásu. Kolekci kabelek rozvíjí drobné doplňky jako jsou kožené peněženky navržené k dokonalému sladění s kabelkami nebo pouzdra, zrcátka, přívěsky a drobnosti vhodné pro umístění v kabelce.

 

Aspinal of London drobné módní doplňky

 

Elegantní kabelky a business doplňky

Buďte krásná a elegantní v každé situaci, Aspinal of London vám to umožní. Na pracovní schůzku můžete vyrazit s business aktovkou, stylovým módním diářem, zápisníkem, pouzdrem na vizitky či pouzdrem na mobilní telefon. Díky Aspinal of London i v business části dne budete okouzlující.

Business dámská aktovka a business doplňky

 

Radost v podzimních plískanicích

Ani deštivé podzimní počasí vám nemusí dělat vrásky. Rozkvetlé květy deštníků Aspinal of London se postarají jak o vaše pohodlí, tak o dobrou náladu. V nové podzimní kolekci představil Aspinal of London deštníky poseté krystaly Swarovski, barevné deštníky s motivem velkých květů a elegantní deštníky s leopardím a zebřím vzorem.

 

Dámské deštníky

 

Podtrhněte svou ženskost a smyslnost

A protože je kolekce Aspinal of London tradičně velmi široká, skončíme doporučením nádherných hedvábných šátků vyrobených ze 100% čistého hedvábí. Kolekci šátků dominují vzory s motýly, elegantními puntíky, leopardími vzory a také šátky s aristokratickými vzory Aspinal Signature.

Hedvábné šátky

To samozřejmě není zdaleka vše z módních doplňků Aspinal of London, mnoho dalších vhodných k dokonalému sladění naleznete exklusivně v luxusním butiku Arde Style Shop na adrese www.arde.cz

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.