Fashion workshop Hvar X. ročník

Datum: 09.08.2011

Pojeďte společně s námi fotografovat na okouzlující chorvatský ostrov Hvar. Pokud NEMÁTE rádi chorvatské pobřeží s mnoha turisty, přeplněné pláže a nejisté počasí, pak neváhejte a přihlašte se na Hvar. Tento ostrov nedostihla masivní turistika a je to doslova RÁJ NA ZEMI. Naučte se svítit jako profesionálové!

Cena obsahuje: ubytování, zajištění lokací, pobytovou taxu a účast na workshopu.
Doprava na ostrov: vlastními auty (nebo s jiným účastníkem) (ev. linkové busy, letadlo/trajekt).
Kde jsme ubytování: na jižní straně ostrova (lokalita Ivan Dolac) u soukromého ubytovatele v apartmánech 30m od moře se společenskou místností.
Apartmány jsou vybaveny standartně: plně vybavenou kuchyní s ledničkou, ložnicí s ložním povlečením a samostatným sociálním zařízením v apartmánu. Apartmány jsou čtyřlůžkové se dvěma dvoulůžkovými ložnicemi.
Stravování: možnost si objednat večeře přímo v pensionu, nebo se stravovat samostatně (150m obchod s potravinami), na pokoji jsou plně vybavené kuchyně.

LEKTOR: Igoo Adler - módní fotograf, člen Asociace Modelingových Agentur, prezídia Princess of the World, v roce 2000 jako první začal pořádat a lektorovat zahraniční fashion workshopy na Hvaru, Fotoškola Praha... Prozatím přislíbil účast módní fotograf Aleš Fremut (Česká MISS, Perfect WOMAN...).
Hostem bude módní návrhářka s novou kolekcí, společnost PHOTON EUROPE s novinkami zábleskové techniky a připravujeme i další zajímavé hosty.

   - organizace workshopu na místě pobytu je svěřena odbornici v oboru cestovního ruchu
   - spolupráce s módními návrháři a stylisty (někteří přijedou na Hvar)
   - fotografování fashion v Diokleciánově paláci a v přístavu ve Splitu
   - možnost konzultace ohledně vizáže a přípravy modelek
   - konstruktivní hodnocení fotografií při večerní projekci
   - každý rok nové lokace
   - pokročilé techniky svícení
   - každý účastník obdrží certifikát na své jméno o absolvování kurzu

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.