Svatba

Datum: 18.07.2011

Ať už jste hlavním aktérem této významné události nebo jste byli na svatbu pozvaní jako hosté, řešíte nebo brzo budete řešit velký nákup. Nevěsty i ženiši mají před svatbou o „zábavu“ postaráno. Zařizují spoustu záležitostí a chtějí, aby byl jejich zážitek ze svatebního dne dokonalý. Svatebčané zase pečlivě vybírají svatební dary. Z mnohého sortimentu, které se pořídí, má oblast dámského spodního prádla své podstatné místo.

Jedinečný den si zaslouží jedinečné spodní prádlo. Pod korzetové svatební šaty se nejlépe hodí podprsenky typu bardotka, ale i podprsenky push-up s odepínacími ramínky. Velice záleží na hloubce dekoltu. Podprsenka by měla být sladěná s kalhotkami nebo tangy. Žádné nevěstě by neměl chybět podvazek a punčochy. Každá chceme vypadat pro svou svatební noc perfektně. I když naše kroky běžně nevedou k regálům se svůdným prádlem, krásné výlohy nás začínají lákat čím dál více. Většina nevěst volí bílou barvu spodního prádla, neboť ke svatbě neodmyslitelně patří pro svou dlouholetou tradici. Pokud se ale více cítíte sama sebou v barvě, o které víte, že ji máte ráda, nebo Vám mimořádně sluší, krásný zážitek jen podpoříte. Motiv srdíček a červená barva dokáží také udělat divy. Druh svatebního prádla vybíráme s ohledem na svou postavu. Ženy s velikostí do XL mají velkou možnost výběru. Na žebříčku oblíbenosti vedou košilky, korzety nebo komplety s podvazkovými pásky, jejichž svůdný dojem můžete navíc znásobit punčochami s ozdobným krajkovým lemem. Prádlo Elegant nabízí širokou nabídku svatebního a příležitostného prádla – krajkové košilky, komplety, korzety, tanga a podprsenky, punčochy i podvazkové pásy. Je mnohem lepší pořídit si více kusů rafinovaného prádla, které využijete i během líbánek. Každý má rád příjemné změny a fantazii se meze nekladou. Novomanžela můžete překvapit v kostýmu zajíčka, zdravotní sestřičky, hospodyně či servírky. Veškerý sortiment krásného spodního prádla se může stát také dárkem pro nevěstu. Nejschůdnější cestou pro to, abychom se strefili do vkusu vdávající, je zjistit, co by si sama přála. Svatební prádlo je určeno k tomu, aby podtrhlo přednosti Vaši postavy a navodilo příjemnou atmosféru. Jako dárek potěší dvojnásobně.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.