Luxusní kabelky Aspinal of London

Datum: 23.06.2011

Luxusní kabelky Aspinal of London vytvořené ve spolupráci s herečkou Elizabeth Hurley.

Symbol anglické krásy a elegance herečka Elizabeth Hurley ve spolupráci s módní značkou Aspinal of London dala vzniknout výjimečné kolekci luxusních kabelek stejnojmenného názvu.

Luxury Handbags, luxusní kabelky, WordPress

Každá z luxusních kabelek nese své číslo limitované edice a monogram Elizabeth Hurley.

Celý projekt byl vytvořen ve spolupráci s Elizabeth Hurley, nadací na výzkum rakoviny prsu a společností Aspinal of London, která část částky z každé prodané kabelky věnuje právě pro potřeby výzkumu této nemoci. U nás tyto luxusní kabelky zakoupíte exklusivně v luxusním butiku Arde Style Shop

 

 Luxusní kabelky, WordPress

Nádherné luxusní kabelky dle návrhu Elizabeth jsou vyrobeny z kvalitní telecí kůže a uvnitř podšity nádherným hedvábím (grogrénem).

Kabelky jsou vybaveny odnímatelným řetízkem ve zlaté barvě. Uvnitř ukrývají kosmetické zrcátko s monogramem Elizabeth Hurley a tradiční symbol boje proti rakovině prsu.

Zakoupíte v butiku Arde Style Shop: www.arde.cz

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.