Plavky 2011

Datum: 21.02.2011

I když se nám při pohledu z okna zdá, že spíše než léto přicházejí vánoce, plavková sezóna už klepe na dveře. Nová kolekce plavek pro rok 2011 je již připravena pro váš trendy look. Z široké nabídky dvoudílných plavek v hravých střizích a barvách si nemůžete nevybrat.

Vybrali jsme pro vás jen to nejlepší. Plavky v designu 2011 jsou v módních odstínech růžové, tyrkysové, červené, ale i zemitě hnědé, s originálními jemnými motivy. Najít můžete oblíbený vzor zvířecí srsti nebo hadí kůže, pravidelné geometrické vzory, proužky a květiny. Vybírat můžete také mezi plavkami s s různými vzory horního a dolního dílu. Nebudou chybět svůdné ozdoby a brože v unikátních tvarech zdůrazňující jedinečnou ženskou krásu. Klasickým střihům plavek bez fantazie již odzvonilo. Přitažlivá se ihned stanete ve dvoudílných plavkáchse sexy podprsenkou zakrývající jen to nejnutnější. Volit můžete z vyztužených typů horních dílů pro perfektní modelaci vaší postavy, s vycpávkami vytvářející push-up efekt, s jemnou pohodlnou výztuží pro přirozený vzhled, s hlubokým výstřihem nebo bez něj. Dle své postavy můžete volit také typ zavazování podprsenky. Šňůrky k zavazování mohou vést ze středu podprsenky nebo po bocích. Stále populárnější se stávají plavky se zavazováním na bocích, ale i mezi košíčky. Tento detail má nejen svou nepopíratelnou praktickou funkci – možnost přesné regulace obvodu, ale zavazování působí také nesmírně svůdným dojmem. V našich plavkách se vám podaří vyjádřit svůj jedinečný styl a charakter a podtrhnout svou krásu. Lákavá nabídka dvoudílných plavek v nejmódnějších barvách a střizích naleznete na stánkách Prádlo Elegant. Neváhejte a nakupte ještě dnes – modely jsou k dispozici do vyprodání zásob.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.