TX – nová kolekce luxusních hodinek Timex

Datum: 23.01.2011

Timex 600 series chronograph

Americká inovace v italském designu, vyrobená s německou precizností. Tak se dá charakterizovat nová kolekce high-end hodinek Timex TX.

Pro lepší orientaci jsou modely rozděleny do sérií  (300 Perpetual Calendar,  400 Weekly Perpetual Calendar, 500 World Time, 600 Fly-Back Chronograph, 700 Compass Fly-Back Chronograph a 800 Linear Chronograph) a dále podkategorií – např. 730, 770 apod.  Každá série, jak označení napovídá,  pak přináší rozdílné komplikace, jako např. World Time, různý druh kalendáře anebo lineární chronograf.

 

Timex TX

 

Na první pohled je zřejmá práce italských designérů, která dodává každému modelu osobitou eleganci. Luxusní vzhled umocňují nápadité a propracované číselníky a použité materiály jako růžové zlato hodinových značek, nebo smaltované logo TX na korunce.

Výrobě v Německu předcházel pětiletý vývoj této kolekce korunovaný řadou patentů, a  to společně  garantuje kvalitu a preciznost zpracování.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.