Luxus, který vás uchvátí: ARDE.CZ - Špička mezi luxusními online domy

Datum: 30.12.2010

Dopřejte si kvalitu a nechte se hýčkat nákupním domem Arde.cz. Arde.cz patří mezi špičku v oblasti internetových online domů s luxusním zbožím, zakládá si na vysoké kvalitě a atraktivnosti nabízeného sortimentu. V současné době nabízí přes 3000 pečlivě vybraných exklusivních dárků nejvyšší kvality.

ARDE.CZ

Každoročně rozešle Arde.cz po celé České republice a Slovensku desetitisíce luxusních dárků, z nichž mnohé jsou darovány jako dárek vánoční.

Dárkové krabičky s luxusním obsahem vypadají dokonale, navíc jsou připraveny se vším všudy už jen k předání. Samotný výrobek je nejprve pečlivě balen v dárkovém papíru, který je dále zabalen do dalšího, nyní již silnějšího dárkového papíru a před uzavřením víčkem nechybí komplimentka, na kterou je možné umístit přání obdarovanému.

Významnou výhodou Arde.cz je, že pro většinu sortimentu má výhradní zastoupení pro ČR a SR, dárky proto putují přímo od výrobce přes sklady Arde k zákazníkovi. Díky tomu dochází k výrazně rychlejšímu dodání, stejně jako poskytování kvalitnějších služeb, než toho jsou schopni běžné obchody.

A co v Arde.cz můžete zakoupit?

Uchvátí vás široký sortiment, který lze vzájemně kombinovat díky stejnému odstínu a typu kůží a designových kolekcí. V Arde zakoupíte kompletní dámský a pánský sortiment - kabelky, aktovky, peněženky, hedvábné šátky, pásky, stejně jako doplňky do domácnosti nebo luxusní vybavení kanceláře.

ARDE.CZ - Manažerský sortiment

Arde.cz také nabízí také neširší a nejucelenější kolekci manažerských dárků jako jsou luxusní kožené diáře, hedvábné kravaty, deníky, zápisníky, konferenční desky nebo luxusní psací nástroje.

Online nákupní dům Arde.cz doporučují přední české a slovenské módní časopisy a další media.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.