Vázání kravat

Datum: 08.12.2010

Pokud patříte mezi muže, kteří se rádi elegantně oblékají, popřípadě aspoň příležitostně používáte společenský oblek, jistě jste už stáli před problém jak správně uvázat uzel na kravatě.

Jelikož se jedná o častý problém mnoha mužů, připravili jsme pro Vás přehledný obrázkový návod na správné vázání kravaty. Zastoupeny jsou 3 nejčastější typy uzlů, mezi které patří uzel Long, uzel Manhattan a Windsorský uzel. V prvních fázích se zdá vázání posledních dvou jmenovaných uzlů poněkud složitější, ale s trochou cviku se dá zvládat i bez této pomůcky. Při denním nošení je téměř zapotřebí si vázání kravaty zautomatizovat.

Na e-shopu www.panske-doplnky.cz si můžete kravaty i zakoupit. V nabídce jsou zastoupeny především luxusní hedvábné kravaty italského návrháře Vincenzo Borettiho. Každá je vyrobena ze 100% hedvábí a je ručně tkaná. Pokud stále ještě váháte nad koupí vánočního dárku, může se tato kravata stát jednou z možných voleb pro Vašeho známého. Nemusíte čekat dlouhé dny na doručení, jelikož jsou všechny produkty skladem a jsou odesílány okamžitě po doručení objednávky.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.