První instalace v ČR! Vysokorychlostní velkoformátová tiskárna Flora XTRA320K Plus

Datum: 25.09.2020
Odolena Voda 25. září 2020 (PROTEXT) - Společnost Igepa tento týden instalovala u svého zákazníka, KELT Reklama v Hluboké nad Vltavou, vysokorychlostní velkoformátovou mild-solventní tiskárnu Flora XTRA320K Plus s vysokým rozlišením. Jedná se o vůbec první tiskárnu Flora v České...
Odolena Voda 25. září 2020 (PROTEXT) - Společnost Igepa tento týden instalovala u svého zákazníka, KELT Reklama v Hluboké nad Vltavou, vysokorychlostní velkoformátovou mild-solventní tiskárnu Flora XTRA320K Plus s vysokým rozlišením. Jedná se o vůbec první tiskárnu Flora v České republice. „V rámci skupiny Igepa group máme s těmito stroji výborné zkušenosti. V České republice jsme výhradním distributorem. Těší nás, že můžeme svým zákazníkům nabídnout alternativu k běžně nabízeným tiskárnám tohoto typu, kde Flora vyniká poměrem výkonu a ceny. Můžeme nabídnout rychle dostupné náhradní díly a zkušený servisní tým. Pokud hledáte levný tisk na bannery a necoatovaná média (billboard papíry, city-light papíry atd.), je Flora správnou volbou,“ říká Richard Švab, ředitel business unit VISCOM české Igepy. Martin Hájek, majitel KELT reklama, k důvodům svého výběru říká: „XTRA320K jsem sledoval už od Fespy v Mnichově, tedy od jara 2019. Nedávno jsem se na ni jel podívat do polského showroomu Igepa. Na trhu není mnoho tiskáren, které by dokázaly spolehlivě tisknout až do šířky 330 cm, ale naši zákazníci tento rozměr vyžadují. Výsledky tisku mě velmi oslovily, navíc provoz je díky cenově dostupným inkoustům levný. Od Igepy máme již velkoformátové tiskárny Epson a se servisem jsme velmi spokojení. To vše mě přesvědčilo, že Flora je správná volba.“ Vysokorychlostní velkoformátová digitální tiskárna s vysokým rozlišením Flora XTRA320K Plus disponuje 4 precizními tiskovými hlavami Konica Minolta 1024i. Nabízí tisk na rolová média až do šířky 330 cm, průměru role 30 cm a hmotnosti 100 kg. Tiskne rychlostí až 120 m2/h. Největší přednosti XTRA320K Plus: > Velikost kapky 14 pl > Rozlišení až 720 x 1440 dpi > Tisk na rolová média až do šířky 330 cm, průměru role 30 cm a hmotnosti 100 kg > Průmyslové odvíjení a navíjení > Vícenásobné vytápění s prodlouženým systémem chlazení - vhodné pro vysokorychlostní tisk > Elektronické ovládání vstřikování trysek > Rychlost tisku: Koncept (2 průchody): 120 m2/h Rychlá produkce (3 průchody): 80 m2/h Produkce (4 průchody): 60 m2/h Kvalita (8 průchodů) : 30 m2/h Technické údaje a další vlastnosti tiskárny Flora XTRA320K Plus najdete na https://www.igepa.cz/solventni-tiskarny-flora.html. Igepa má v nabídce vedle rolových mild-solventních tiskáren Flora také tiskárny s UV inkousty, a to jak rolové, deskové, tak i hybridní. V případě zájmu o předvedení jakékoliv tiskárny Flora je možné domluvit prezentaci. Samozřejmostí je poskytování záručního i pozáručního servisu. Kontakt: Pro více informací kontaktujte: Jana Albrechtová Marketing Manager +420 739 604 722 jalbrechtova@igepagroup.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.