128. Kantonský veletrh se uskuteční online od 15. do 24. října

Datum: 21.09.2020
Kanton (Čína) 21. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Čínský veletrh importu a exportu (Kantonský veletrh) oznámil, že jeho 128. ročník se uskuteční online, a to od 15. do 24. října. Díky moderním digitálním technologiím tak tato desetidenní virtuální akce poskytne globálním...
Kanton (Čína) 21. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Čínský veletrh importu a exportu (Kantonský veletrh) oznámil, že jeho 128. ročník se uskuteční online, a to od 15. do 24. října. Díky moderním digitálním technologiím tak tato desetidenní virtuální akce poskytne globálním firmám možnost nákupu nových, špičkových produktů a upevnění obchodních partnerství. „Aby Kantonský veletrh mohl i nadále hrát svou roli komplexní platformy pro zahraniční obchod a podporovat jeho stabilní a zdravý rozvoj, je nutné ho v rámci epidemiologických opatření uspořádat online, a to takovým způsobem, aby návštěvníkům a celému dodavatelskému řetězci nabídl stejné možnosti jako v minulosti. I nadále se budeme v maximální míře snažit o zkvalitňování služeb pro vystavovatele a zákazníky. Zveme čínské i zahraniční firmy a zákazníky k aktivní účasti na této akci, kde mohou navázat cenné kontakty a udělat zajímavé obchody," řekl Kao Feng, mluvčí čínského ministerstva obchodu. 128. Kantonský veletrh nabídne 50 výstavních zón, kde se představí produkty z 16 kategorií. Jedna část veletrhu bude věnována také přeshraničnímu elektronickému obchodování a představí možnosti přeshraniční spolupráce platforem pro elektronické obchodování mezi firmami (B2B). Digitální platforma, která uspořádání veletrhu online umožňuje, přináší návštěvníkům řadu pokročilých funkcí a optimalizovaný registrační proces. Díky novým vylepšením webové stránky a intuitivnímu rozhraní, nyní zákazníci i vystavovatelé mohou rychleji a snáze nalézt, co je zajímá. K usnadnění obchodní spolupráce a navazování kontaktů byly navíc doplněny funkce, jako jsou ukázky produktů formou živých video prezentací, nástroje pro okamžitou komunikaci, sjednávání obchodních schůzek a vyhledávání obchodů a partnerů pro možnou spolupráci. Podpora globálního obchodu prostřednictvím nových kanálů Kantonský veletrh je nejnovějším příkladem toho, jak Čína inovativním způsobem pomáhá stabilizovat globální průmysl a dodavatelské řetězce. V době, kdy čínský vývoz a dovoz pokračuje v silném růstu, se tento veletrh snaží podpořit globální obchod otevíráním nových kanálů a posilováním mezinárodní hospodářské a obchodní spolupráce. Vzhledem ke změně nákupních trendů, kdy lidé stále častěji nakupují z domova, pomůže Kantonský veletrh i při přecházení na novou ekonomiku a stane se tak skvělou online platformou pro představení celé řady produktů pro domácnost, včetně, mimo jiné, domácích potřeb, kuchyňských spotřebičů a přenosných cvičebních zařízení. Letošní podzimní Kantonský veletrh také nabídne řadu akcí z cyklu „Promotion on Cloud (Jak na propagaci a marketing v cloudu)", pomůže navázat nová globální partnerství a představí programy, které zákazníkům umožní lépe se přizpůsobit moderním online veletržním trendům. https://www.cantonfair.org.cn/en/ Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1276982/Canton_Fair.jpg KONTAKT: Paní Chloe Cai, +86-20-8913 8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.