Společnost Promedeus snoubí tradici a inovace tradičních výrobců v oblasti zdravotnických prostředků.

Datum: 16.09.2020
Praha 16. září 2020 (PROTEXT) - Společnost Promedeus s.r.o., založena MUDr. Viktorem Růžičkou, přináší v oblasti zdravotnického zařízení tradiční a inovativní výrobce na český trh. Promedeus je výhradním distributorem inovativních zahraničních společností, které...
Praha 16. září 2020 (PROTEXT) - Společnost Promedeus s.r.o., založena MUDr. Viktorem Růžičkou, přináší v oblasti zdravotnického zařízení tradiční a inovativní výrobce na český trh. Promedeus je výhradním distributorem inovativních zahraničních společností, které mají dlouholetou tradici ve výrobě zdravotnických prostředků. V rámci vize společnosti Promedeus přicházet s novými trendy v medicínské technice od předních výrobců s cílem být užiteční lékařům a pacientům máme v portfoliu komplexní řešení zejména pro endoskopickou a laparoskopickou chirurgii, robotiku, elektrochirurgii, sonografii, elektrofyziologii a spotřební materiál. Společnost Promedeus na českém trhu zastupuje výrobce BOWA, MESI Medical, Xion, Aktormed, Eberle, Catgut, Königsee Implantate, Siemens, String. Detailní seznam všech přístrojů a výrobců, které společnost Promedeus zastupuje naleznete na webu v sekci Nabídka. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat na info@promedeus.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.