ModCloth se díky svým novým majitelům, Go Global Retail, vrací na evropský trh

Datum: 15.09.2020
Los Angeles (USA) 15. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Internetový obchod poprvé od roku 2018 znovu zpřístupňuje své produkty mezinárodním zákazníkům Internetový prodejce ModCloth, nabízející moderní univerzální a inkluzivní oblečení a doplňky s inspirací ve vintage...
Los Angeles (USA) 15. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Internetový obchod poprvé od roku 2018 znovu zpřístupňuje své produkty mezinárodním zákazníkům
Internetový prodejce ModCloth, nabízející moderní univerzální a inkluzivní oblečení a doplňky s inspirací ve vintage módě, dnes oznamuje svůj vysoce očekáváný návrat do Evropy. Po spuštění programu GDPR v květnu 2018 přestala značka dodávat své zboží na evropské trhy. Firma Go Global Retail, která společnost získala na začátku letošního roku, pomohla ModCloth vyhovět standardům GDPR, čímž značce umožnila znovu působit napříč starým kontinentem.
"Naší první prioritou nás, jakožto nových majitelů, bylo opětovné propojení ModCloth se zákazníky, jejichž potřebám budeme naslouchat a rozvíjet tyto vztahy na osobnější rovině, která je stavebním kamenem této značky," sdělil Jeff Streader, generální spoluředitel ModCloth. "ModCloth byla vždy výraznou dámskou značkou, a to především v upozorňování na problémy, které se žen dotýkají, velikostní inkluzi a vytváření prostor pro diskusi. S naší opětovnou nezávislostí můžeme oživit tyto aspekty, které zákazníci tak milovali," dodal.
Před opuštěním evropského trhu představovalo mezinárodní působení společnosti ModCloth dvacet procent jejích celkových příjmů. Opětovné uvedení na trh přispívá k celkovým plánům zdravého růstu, které zavedla společnost Go Global. Díky tomuto obnovenému mezinárodnímu dosahu je společnost ModCloth připravena stát se nákupní destinací evropských zákazníků, kteří hledají jedinečný styl a zajímavé barevné kousky do svého šatníku.
"Jedním z našich klíčových cílů bylo rozšířit naši online distribuci na evropský trh," řekl Streader. "O návrat značky žádají evropští zákazníci již léta a my bychom nemohli být raději, než že můžeme působit na globálních trzích s firmou tak milovanou, jako je ModCloth."
Nákupy na ModCloth budou umožněny napříč Evropou na ModCloth.com od 15. září 2020.
O ModCloth
ModCloth je nezávislý online prodejce oblečení univerzálních a inkluzivních stylů, inspirovaného vintage módou, ve kterém nakupující nejen vypadá dobře, ale především se v něm dobře cítí. ModCloth ale není jen o nákupech, je to společnost věnovaná ženám, které řídí svět - od učitelek po matky, od knihovnic po umělkyně, od pracovnic ve zdravotnictví po generální ředitelky. ModCloth se soustředí na podporu a posílení své zákaznické komunity prostřednictvím uzavírání partnerství se značkami jako Collectif, Princess Highway a malými, ženami vlastněnými podniky; spouštěním propagačních akcí, poskytováním flexibilních platebních možností a spoluprací s charitativními organizacemi včetně Národní nouzové linky pro domácí násilí, Planet Bee a The Trevor Project. Na ModCloth je oblékání zábava.
Pro více informací navštivte ModCloth.com.
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1274049/ModCloth_1.jpg
Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1274050/ModCloth_Logo.jpg
Kontakt: Melissa@bollare.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.