Music China 2020: veletrh hudebních nástrojů, kterého se musíte zúčastnit, pokud chcete znovu nastartovat své podnikání

Datum: 07.09.2020
Šanghaj 7. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - V době od 28. do 31. října 2020 se do Nového mezinárodního veletržního centra v Šanghaji vrací veletrh Music China, který společně pořádají organizace CMIA, Shanghai INTEX a Messe Frankfurt. Navzdory problémům způsobeným pandemií...
Šanghaj 7. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - V době od 28. do 31. října 2020 se do Nového mezinárodního veletržního centra v Šanghaji vrací veletrh Music China, který společně pořádají organizace CMIA, Shanghai INTEX a Messe Frankfurt. Navzdory problémům způsobeným pandemií COVID-19, se již v Šanghaji, která je čínským veletržním centrem, uskutečnilo od července již několik veletrhů, včetně veletrhu digitální zábavy China Joy nebo Šanghajského knižního veletrhu (Shanghai Book Fair).
Music China, který je jedním z největších světových veletrhů hudebních nástrojů na světě, hraje ve světovém hudebním průmyslu důležitou roli. V loňském roce se veletrhu Music China zúčastnilo více než 2400 vystavovatelů z více než 34 zemí a regionů celého světa a veletrh navštívilo více 122519 návštěvníků ze 78 zemí a regionů světa. Bezpochyby se jedná o tu nejlepší vstupní bránu k získání aktuálních informací o tomto trhu. Již 19. veletrh Music China opět přinese informace o nejnovějších možnostech na hudebním trhu a poslouží jako příležitost k uzavření obchodu. Mezi značky, které budou na veletrhu Music China 2020 vystavovat, mimo jiné, patří AKG, Aria, AXL, Bechstein, Buffet, Casio, Conn-Selmer, Dunhuang, Fengling, Hsinghai, JBL, Jinyin, JOYO, Kawai, Levy's, NUX, Parsons, Pearl River, PianoDisc, Pioneer DJ, Saga, Samick, Schimmel, Seiler Steinway, Taylor, Yamaha a Yanagisawa. Vystavovatelé zcela jistě nadchnou návštěvníky veletrhu svými kolekcemi špičkových produktů. Pro zahraniční návštěvníky, kteří se na veletrh kvůli pandemii nemohou dostavit osobně, připravili pořadatelé veletrhu Music China online platformu, jejímž prostřednictvím si návštěvníci mohou jednotlivé exponáty prohlédnout v „cloudu" a případný obchod uzavřít z klidu domova. Tato platforma umožní online návštěvníkům využívat stejné možnosti, jaké má běžný návštěvník veletrhu, tedy prohlížet si vystavené produkty, komunikovat s vystavovateli a případně uskutečnit nákup. Na základě informací uvedených na oficiálních stránkách veletrhu, nabídne online výstava ty nejlepší produkty od všech vystavovatelů, včetně virtuálních výstavních stánků. V případě, že online návštěvník bude mít zájem o konkrétní produkt nebo společnost, stačí kliknout na tlačítko „Zarezervovat - Reserve" a prostřednictvím chatu pak může komunikovat přímo s vystavovatelem v soukromí. Vystavovatelé také mohou své produkty představit prostřednictvím živých video prezentací, které jim umožní představit své výrobky a komunikovat s návštěvníky. Navzdory probíhající pandemii se svět pomalu vrací do normálu a každá země i region k tomu svým dílem přispívají. Veletrh Music China se i v této složité situaci snaží nabídnout platformu, která značkám umožní uspět na globálním trhu a návštěvníkům dá možnost vybrat si a nakoupit produkty, které potřebují. Další informace o veletrhu Music China 2020 najdete na našich oficiálních webových stránkách: www.musicchina-expo.com.
Kontakt: Paní Arlene Zhu +86-21-6295-5609 zhuliwen@shanghai-intex.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.