Společnost Vivre představila svou novou vizuální identitu

Datum: 05.09.2020
Bukurešť 5. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Vivre, nejvýznamnější online prodejce nábytku a dekorací v Rumunsku a východní Evropě, představila, jako součást strategie pro další rozvoj firmy, svou novou vizuální identitu. Společnost Vivre na vývoji své nové...
Bukurešť 5. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Vivre, nejvýznamnější online prodejce nábytku a dekorací v Rumunsku a východní Evropě, představila, jako součást strategie pro další rozvoj firmy, svou novou vizuální identitu. Společnost Vivre na vývoji své nové identity, která v následujících letech zlepší komunikaci značky ve všech devíti zemích, kde tato firma působí, spolupracovala s Evropskou bankou pro obnovu a rozvoj (EBRD - European Bank for Reconstruction and Development). Nová vizuální identita se zaměřuje na zlepšení celkového obrazu společnosti prostřednictvím univerzálního a široce použitelného loga a barevného stylu, který dává všem komunikačním platformám dynamičtější vzhled. Smyslem této nové vizuální identity je nabídnout spotřebitelům nové zážitky při každé interakci se společností. Proto jsme novou vizuální identitu implementovali do všech platforem společnosti Vivre, včetně všech funkčních úrovní.
„Společnost Vivre se neustále snaží naplňovat svou moderní vizi na online trhu s nábytkem, domácími potřebami a dekoracemi. Změna naší vizuální identity je přirozeným vývojem, který celý tým přijal s nadšením a se zájmem. Jsem ráda, že na základě společného úsilí a po měsících tvrdé práce, máme dnes silnější, srozumitelnější a jednotnější identitu značky. Již od samého počátku se snažíme našim zákazníkům nabízet ty nejlepší služby a pevně věříme, že celý ekosystém kolem značky Vivre tyto změny přijme s nadšením a důvěrou,“ řekla Monica Cadogan, generální ředitelka a spoluzakladatelka firmy Vivre. Mark Davis, regionální ředitel Evropské banky pro obnovu a rozvoj (EBRD) pro Rumunsko a Bulharsko, dodal: „Nová vizuální identita společnosti Vivre vznikla v rámci dvouleté spolupráce s mezinárodním poradcem, kterého doporučila Evropská banka pro obnovu a rozvoj (EBRD). Věříme, že nová identita značky pomůže firmě splnit svůj cíl stát se jedničkou v oblasti online prodeje nábytku, dekorací a dalšího vybavení pro domácnost.“ Evropská banka pro obnovu a rozvoj (EBRD) je v Rumunsku významným investorem. K dnešnímu dni banka do místní ekonomiky investovala 8,8 miliardy eur, a to prostřednictvím 449 projektů. Navíc prostřednictvím poradenských služeb banka pomohla více než 900 místním firmám k dalšímu růstu.
Vivre je nejvýznamnějším online prodejcem nábytku, dekorací a potřeb pro domácnost ve střední a východní Evropě. Firma byla založena v roce 2012 rumunskými podnikateli a dnes má pobočky v těchto 9 zemích střední a východní Evropy: Rumunsko, Bulharsko, Maďarsko, Slovinsko, Slovensko, Česká republika, Chorvatsko, Polsko a Řecko. Firma Vivre nabízí, prostřednictvím svých elektronických obchodů, webových stránek optimalizovaných pro mobilní telefony a aplikací, více než 150 tisíc položek nábytku, dekorací, textilií a doplňků od 1000 světových značek. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1249209/VIVRE_New_identity.jpg Kontakt: Ecaterina Micutaru, ecaterina.micutaru@vivre.eu, +40 757 01 97 84
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.