Uget přináší revoluci v gastronomii

Datum: 31.08.2020
Praha 31. srpna 2020 (PROTEXT) - Revoluce v kuchyni začíná u objednávek! Představte si platformu, která gastro podnikům usnadní nákupy surovin, jejich naskladňování a ušetří hodiny papírování. Tohle všechno umí Uget software. Méně papírování, víc času na hosty ...
Praha 31. srpna 2020 (PROTEXT) - Revoluce v kuchyni začíná u objednávek! Představte si platformu, která gastro podnikům usnadní nákupy surovin, jejich naskladňování a ušetří hodiny papírování. Tohle všechno umí Uget software.
Méně papírování, víc času na hosty

Uget je česká online platforma, která digitalizuje a automatizuje proces nákupu mezi dodavateli a restauracemi. Suroviny tak můžou provozovatelé objednávat kdykoli a odkudkoli - navíc mnohem levněji. Celý proces nákupu se obejde bez telefonátů, e-mailů nebo SMS zpráv.
Místo toho stačí několik kliknutí a zboží je za chvíli na cestě. Navíc si software pamatuje i minulé nákupy - každý další je tak ještě jednodušší. Jakmile suroviny dorazí do restaurace, okamžitě se podle dodacích listů naskladní do skladového a účetního systému.
Výhody pro restaurace i dodavatele
Díky Uget může manažer restaurace efektivně plánovat zásoby a má vždycky po ruce aktuální katalogy dodavatelů. Dodavatelé zase ocení možnosti spárování softwaru s jejich interními systémy a přehlednou komunikaci s klienty.
Do procesu se zapojilo přes 200 větších i menších dodavatelů a farmářů. Uget software si oblíbily už desítky restaurací a dalších podniků. Mezi nimi jsou to například: - La Bottega Bistroteka - La Bottega Linka - Aromi a další restaurace La Collezione - Kogo Slovanský dům - Vnitroblock
Od nápadu po mezinárodní standard
S nápadem přišel už v roce 2017 student VŠE Ilya Ivanov. Tehdy hledal způsob, jak zmodernizovat zastaralé principy komunikace a administrativy v gastronomii. Inspiroval se při tom v jiných odvětvích byznysu a fungující metody přenesl právě do gastronomie.
Společně s kolegy vytvořili efektivní řešení, které každému provozovateli šetří čas, peníze i nervy. Postupně navíc pracují na jeho rozšiřování. Cílem je vytvořit mezinárodní standard v nákupu surovin, který by propojil všechny články řetězce na jedné platformě.
Projektu Uget věří významné společnosti
Prvním investorem Uget se stal Libor Mertl, spoluzakladatel společnosti ComAp. Důležité finance do projektu investoval také Miloš Šivara, bývalý ředitel investic skupiny PPF. Později se zapojili i český kapitálový fond Nation 1 a bývalý obchodní ředitel společnosti Dotykačka ČR Pavel Friedrich.
Bližší informace o Uget najdete na uget.cz.
Kontakt: CEO Ilya Ivanov ivanov@uget.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.