VAROK - premiéra unikátní robotické buňky z Humpolce

Datum: 31.08.2020
Humpolec 31. srpna 2020 (PROTEXT) - Na český, slovenský a polský trh vstupuje novinka v segmentu automatizovaných výrobních řešení - platforma VAROK. Jedinečná je pro svou nadstandardní variabilitu, kompatibilitu a design. Autorem je humpolecká firma OK Technical Group, s.r.o., která...
Humpolec 31. srpna 2020 (PROTEXT) - Na český, slovenský a polský trh vstupuje novinka v segmentu automatizovaných výrobních řešení - platforma VAROK. Jedinečná je pro svou nadstandardní variabilitu, kompatibilitu a design. Autorem je humpolecká firma OK Technical Group, s.r.o., která je jediným ryze českým výrobcem robotických buněk tohoto charakteru... A ambice tady mají ty nejvyšší, včetně ovládnutí dalších evropských trhů. "Naše rodinná firma zažívá absolutně zlomové období. Paradoxně nikoliv proto, že celý svět ovládla koronavirová krize, ale z toho důvodu, že vysíláme na trh svůj první autorský projekt, takový náš pomyslný otisk prstu, robotickou buňku VAROK," uvádí na začátek Karel Antonín, majitel společnosti OK Technical Group, s.r.o., a dodává: "Robotické buňky obecně nejsou u nás a ni ve světě neznámým pojmem. VAROK je ale nejen zcela unikátním spojením všeho nejlepšího, co kdy bylo v této oblasti vyvinuto, navíc dostal do vínku řadu vylepšení, která v rámci jednoho produktu nebyla doposud na trhu nabídnuta." www.varok.eu Kontakt: Adéla Vašáková, OK Technical Group, s.r.o., Na Kasárnách 152, 396 01 Humpolec e-mail: vasakova@ok-tg.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.