Sdílená platforma TOJOY očekává, že hodnota některých ze zapojených firem v budoucnu překoná hranici bilionu dolarů

Datum: 31.08.2020
Peking 31. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Na nedávno proběhlém „Čínském karnevalu nejlepších firem (China Unicorn Carneval) 2020", který společně sponzorovaly periodikum China Business News a Čínská podnikatelská federace (China Business Federation), se zúčastnění odborníci...
Peking 31. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Na nedávno proběhlém „Čínském karnevalu nejlepších firem (China Unicorn Carneval) 2020", který společně sponzorovaly periodikum China Business News a Čínská podnikatelská federace (China Business Federation), se zúčastnění odborníci shodli na tom, že každá z nejlepších firem, mezi které, mimo jiné, patří Bytedance, SpaceX, Alibaba, Didi, WhatsApp nebo Airbnb může, díky sdílené platformě TOJOY, dosáhnout celkové hodnoty vyšší než bilion dolarů. Očekává se tvrdý souboj o to, kdo tuto hranici překoná jako první. Generální ředitel platformy TOJOY Ke Ťün navíc řekl, že věří tomu, že i platforma TOJOY se může stát další firmou, jejíž hodnota překročí hranici biliónu dolarů. Ke Ťün naznačil, že obchodní model platformy TOJOY je velice podobný modelu firmy Apple, kde Ke Ťün roky pracoval na manažerské pozici v době, kdy se společnost Apple stala první firmou na světě, jejíž hodnota překročila bilion dolarů. Ke Ťün řekl, že společnost Apple uspěla na základě spojení nejlepších výrobních schopností na světě s prvotřídní softwarovou technologií a špičkovým vizuálním a ergonomickým provedením svých produktů. Ke Ťün se domnívá, že firma TOJOY dělá něco podobného, protože její platforma integruje sdílené zdroje od více než 800 tisíc aktivních podnikatelů, kterým pomáhá urychlit růst jejich podnikání. A díky tomu, že milióny podnikatelů na celém světě chtějí investovat své zdroje do slibných podnikatelských a obchodních modelů, je trh opravdu velký.
Ke Ťün také vysvětlil, proč se domnívá, že firma TOJOY se stane firmou s hodnotou převyšující bilion dolarů. „Platforma TOJOY pomohla urychlit růst již 229 projektům a nabízí služby, které významně urychlují růst, výměnou za podíl na společnosti," řekl Ke Ťün. „V následujících pěti letech může počet firem zapojených do akcelerátoru TOJOY dosáhnout 2 až 3 tisíce. Vzhledem k celkovému růstu firem zapojených do platformy TOJOY lze očekávat, že tržní hodnota firmy TOJOY překoná hranici bilionu dolarů." Ke Ťün řekl, že se domnívá, že poptávka po službách, které platforma TOJOY nabízí, v následujících 20 letech poroste. Podle Ke Ťüna neexistuje na světě žádný podobný podnikatelský ekosystém, který by byl srovnatelný s platformou TOJOY. Pan Li tento systém popsal jako geniálně jednoduchý a nesmírně účinný.
Model, který je založen na „podnikatelské platformě a sdílení" by mohl vytvořit další super úspěšné firmy budoucnosti Odolnost a úspěšnost platformy TOJOY se potvrdila i během pandemie COVID-19, kdy tato platforma stále rostla i přes nepříznivou situaci. Díky tomu, že jsme si předem připravili globální online platformu, pak firma TOJOY byla schopna rychle přenést své podnikání do online prostředí, a to bezprostředně po začátku pandemie. Díky tomu jsme tak mohli nejen pořádat naše podnikatelské konference s nejlepšími firmami na světě online, ale i všech 7 tisíc našich zaměstnanců mohlo pracovat na dálku z domova. Ještě předtím, než se růst Číny po pandemii opět začal obnovovat, se prostřednictvím aplikace TOJOY Entrepreneur Cloud uskutečnilo téměř 30 konferencí těch nejlepších firem na světě, na kterých si zúčastnění vyměňovali cenné zkušenosti a informace o nových příležitostech, a bylo představeno více než 100 velmi kvalitních projektů. Na „Čínském karnevalu nejlepších firem (China Unicorn Carneval) 2020", který byl první kombinovanou online/offline akcí platformy TOJOY po pandemii, firma představila 34 projektů, které se do této platformy zapojily a společně se rozhodly vstoupit na burzu. Tento úspěch tak platformu TOJOY opět posunuje o krok vpřed ke svému cíli, stát se firmou s hodnotou převyšující bilion dolarů. Společnost TOJOY i nadále chce pomáhat inovativním firmám k tomu, aby se z nich staly ty největší a nejlepší firmy, které označujeme jako „vzrostlé stromy" a naší snahou je z těchto vzrostlých stromů vybudovat ten „nejlepší les. A pevně věříme, že díky našemu systému se nám podaří stát se další skvělou firmou s hodnotou vyšší než bilion dolarů.
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1245160/ToJoy.jpg KONTAKT: Guoxiaoyu, +86-18611740095, guoxiaoyu@tojoy.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.