Šumava jako druhý domov i v době koronaviru

Datum: 25.08.2020
Praha 25.srpna 2020 (PROTEXT) - Obavy z druhé vlny pandemie koronaviru značně zvyšují poptávku po bydlení mimo dosah velkých měst a turistických cílů, a to převážně v oblasti centrální Šumavy. Vlastní apartmán či rodinný dům na Šumavě zaručuje víkend či dovolenou bez...
Praha 25.srpna 2020 (PROTEXT) - Obavy z druhé vlny pandemie koronaviru značně zvyšují poptávku po bydlení mimo dosah velkých měst a turistických cílů, a to převážně v oblasti centrální Šumavy. Vlastní apartmán či rodinný dům na Šumavě zaručuje víkend či dovolenou bez jakýchkoliv opatření, které jsou v době pandemie napříč republikou zaváděny.
Pozornost se obrací na klidné lokality mimo turistická centra v blízkosti Lipenské nádrže. Tyto lokality jsou bohaté na cyklostezky a běžecké trasy a dají se tak využívat celoročně. Blížící se podzim a nejistá situace kolem podzimních a zimních prázdnin můžete s vlastním bydlením na Šumavě hodit za hlavu. Vyjížďky do přírody na kolech a zimní výlety na běžkách můžete s rodinou absolvovat bez omezení a zároveň v bezpečí a jistotě vlastního bydlení. Rezervace a následné rušení ubytování způsobené mimořádným opatřením se již obávat nemusíte. Ideální volbou bydlení na Šumavě je Panorama Chlum. Nově vznikající projekt disponuje omezeným počtem apartmánů a rodinných domů, a i v době koronaviru zajišťuje bezpečné zázemí a útočiště pro celou rodinu. V nadmořské výšce téměř 800 metrů n.m. s ideální dopravní dostupností nedaleko Národního parku Šumava jen dvě hodiny jízdy z Prahy. A to vše s veškerým komfortem, na který jste byli zvyklí ve svém domově. Celý areál je řešen v nadstandardním provedení s ohledem na maximální soukromí a komfort. Kontakt: www.panoramachlum.cz nebo info@panoramachlum.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.