Během jednoho dne oznámilo svůj plán vstoupit na burzu hned 34 středně velkých firem

Datum: 25.08.2020
Peking 25. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Firma TOJOY zahájila dne 24. srpna „Čínský karneval největších startupů (China Unicorn Carneval) 2020", kde mohou slibné společnosti z celé Číny, prostřednictvím jednoho z největších podnikatelských akcelerátorů na světě,...
Peking 25. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Firma TOJOY zahájila dne 24. srpna „Čínský karneval největších startupů (China Unicorn Carneval) 2020", kde mohou slibné společnosti z celé Číny, prostřednictvím jednoho z největších podnikatelských akcelerátorů na světě, získat přístup ke kapitálu, zdrojům a partnerstvím potřebným pro svůj další rozvoj a růst. A již během prvního dne konání této akce hned 34 projektů, které platformu TOJOY využívají k urychlení svého růstu, oznámilo svůj záměr vstoupit na burzu prostřednictvím programu pomoci, který platforma TOJOY nabízí.
Platforma TOJOY pomůže 34 nejslibnějším firmám vstoupit na burzu
U příležitosti 29. výročí založení společnosti TOJOY, hovořilo vedení firmy dne 18. srpna o předešlých úspěších této společnosti, které položily základ pro oznámení vstupu 34 firem, jež tuto platformu využívají, na burzu. Všech 34 firem využívá platformu TOJOY k tomu, aby zrychlily svůj růst, získaly přístup ke kapitálu, partnerům a podnikatelským zdrojům. V dubnu 2020, kdy čínské hospodářské oživení dospělo na kritickou křižovatku, uspořádaly společnost TOJOY a čínský Výbor pro investice do špičkové profesionální techniky při Čínské investiční asociaci (China Investment Association High-tech Investment Professional Committee) druhý Globální veletrh největších startupů (Global Unicorn Fair), které využívají online platformu TOJOY s aplikací pro podnikatele TOJOY Entrepreneur Cloud app. Deset firem využilo této příležitosti k získání přístupu ke kapitálu, zdrojům a novým partnerům a díky této platformě se této akce zúčastnily stovky tisíc návštěvníků z celého světa. Společnost TOJOY svou platformu stále na globální úrovni vylepšuje a buduje a díky tomu tak vznikl jedinečný projekt, který je jedním z největších podnikatelských akcelerátorů na světě a umožňuje firmám urychlit svůj růst a získat přístup k potřebným zdrojům.
Budování funkčního podnikatelského akcelerátoru
U příležitosti oslav 29. výročí založení firmy TOJOY, předseda představenstva společnosti TOJOY, Lu Ťün-čching, vyzdvihl čtyři hlavní mezníky, kterých společnost za první tři desetiletí svého fungování dosáhla a které vedly k jejím současným úspěchům. Mezi tyto mezníky patří unikátně integrovaný obchodní model společnosti, spuštění globální platformy O2O, vývoj vlastního systému řízení, který odměňuje za tvrdou práci a zásluhy a vytvoření špičkového globálního týmu pracovníků. Ředitel Lu Ťün-čching také ocenil poctivé dodržování kodexu společnosti TOJOY, a to zejména ve smyslu „inovací, jednoty a integrity", což považuje za klíčové věci pro další růst a úspěšné podnikání firmy TOJOY. Této akce se zúčastnili zástupci několika skvělých firem, které služeb akcelerátoru TOJOY využívají, včetně zástupců celostátního řetězce B&G s produkty pro mateřství a péči o dítě, chytré doručovací platformy Sousou Shenbian a také zástupců firmy Kweichow Moutai, společnosti s největší tržní kapitalizací na čínském burzovním trhu. 18. srpna navíc další špičkové firmy včetně China Mobile a Dana Technology podepsaly smlouvy, na jejichž základě oficiálně vstupují do akcelerátoru TOJOY. Dnes pomáhá akcelerátor TOJOY urychlit růst více než 300 firem z celé řady různých průmyslových odvětví, se zvláštním zaměřením na inovativní sektory, jako jsou elektronické obchodování, internet věcí nebo zpracování velkého objemu dat. Ke Ťün, globální generální ředitel firmy TOJOY Ge u příležitosti svého projevu k budoucnosti firmy řekl, že firma TOJOY i nadále bude svou platformu a své služby podnikatelského inkubátoru vylepšovat tak, aby dosahovala zisku do roku 2021 a v letech 2022 - 2023 chce firma zprovoznit globální akcelerátor pro největší firmy z celého světa.
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1232406/The_34_semi_unicorn_projects_launched_TOJOY.jpg
KONTAKT: Guoxiaoyu, Tel: +86-18611740095, Email: guoxiaoyu@tojoy.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.