V Brně vytvořili první český brainhack drink

Datum: 28.07.2020
Brno 28. července 2020 (PROTEXT) - Brněnská gastronomická skupina Lidi z Baru uvedla na začátku letošního léta do prodeje "první český brainhack drink" nazvaný Osmička. Nápoj obsahuje osm funkčních složek, účinky jedné plechovky o objemu 250 ml trvají zhruba osm hodin....
Brno 28. července 2020 (PROTEXT) - Brněnská gastronomická skupina Lidi z Baru uvedla na začátku letošního léta do prodeje "první český brainhack drink" nazvaný Osmička. Nápoj obsahuje osm funkčních složek, účinky jedné plechovky o objemu 250 ml trvají zhruba osm hodin. Objem prodeje v prvním týdnu činil 2500 kusů plechovek. Posláním drinku je podpořit konzumenty v soustředěnosti, kreativitě a mentálním výkonu. Kromě výluhu z čajů matcha a sencha obsahuje guaranu, vitaminový B-komplex či nootropika citikolin, L-tyrosin, MCT olej a korálovec ježatý. Ve složení naopak zcela absentuje cukr.
Předpokládanými zákaznickými segmenty Osmičky jsou kancelářští pracovníci, lidé působící v IT, managementu a kreativních profesích, dále pak gameři, studenti i fanoušci nootropik a biohackingu. "V první řadě chceme zaplnit tržní niku a ustanovit kategorii nootropických či brainhack nápojů, která se v Česku doposud neetablovala. První kladné reakce zákazníků dokazují, že produkt tohoto typu řadě lidí chyběl," uvádí Honza Vlachynský, zakladatel skupiny Lidi z Baru, jenž vznik Osmičky inicioval. Kontakt: Michael Lapčík PR manažer Lidi z Baru e-mail: michael@nepijubrecky.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.