In vino Hostivice

Datum: 22.07.2020
Praha 22. července 2020 (PROTEXT) - Posedmé pořádně našláplý festival vína a hudby. Máte rádi víno, hudbu a v posledních měsících vám chyběla kultura? Organizátoři sedmého ročníku mezinárodního festivalu vína nalezli cestu, jak tuto tradiční akci zorganizovat i v...
Praha 22. července 2020 (PROTEXT) - Posedmé pořádně našláplý festival vína a hudby.
Máte rádi víno, hudbu a v posledních měsících vám chyběla kultura? Organizátoři sedmého ročníku mezinárodního festivalu vína nalezli cestu, jak tuto tradiční akci zorganizovat i v těchto podmínkách. Ve dnech 7. a 8. srpna tak můžete vyrazit do Hostivice (Praha-západ), kde si vychutnáte nejen vzorky vín z různých koutů světa, ale také pořádnou porci festivalové hudby. Letos třeba Anna K, Barbora Poláková, Support Lesbiens, Fast Food Orchestra a další.

V rámci současného stavu je kapacita festivalu stanovena na 900 lidí, přičemž denní vstupné je 250 Kč/osoba. V ceně navíc dostanete oficiální degustační sklenku.
Více informací naleznete na www.invinohostivice.cz, vstupenky můžete zakupovat on-line na https://tickets.invinohostivice.cz, nebo posléze osobně v Městské knihovně Hostivice.
Neváhejte a dorazte na jeden z mála festivalů v Praze a okolí
Kontakt: Barbora Chmelíková koordinátorka aktivit MKSH e-mail: barbora@mksh.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.