Proč je dobré využívat concierge služby? Ušetří vám spoustu času

Datum: 20.07.2020
Praha 20. července 2020 (PROTEXT) - Concierge si lze představit jako virtuální asistenční službu, která šetří čas a energii. Myslíte si, že jde o zbytečnou investici? Concierge služba není o luxusu, ale o každodenních záležitostech. Užívají ji lidé, kteří jsou pracovně...
Praha 20. července 2020 (PROTEXT) - Concierge si lze představit jako virtuální asistenční službu, která šetří čas a energii. Myslíte si, že jde o zbytečnou investici?
Concierge služba není o luxusu, ale o každodenních záležitostech.
Užívají ji lidé, kteří jsou pracovně vytíženi a chtějí se věnovat tomu, co považují za užitečné. Firmy na concierge neřeší jen soukromá letadla a jachty, ale i věci denního rázu - nákup, hlídání dětí, opravy, vstupenky na vyprodané akce, večírky apod. Concierge není jen pro movitou klientelu, ale pro všechny, co si váží svého času. S pracovními úkony pomůže asistentka, ale opravdu s ní chcete řešit soukromé záležitosti? Věřte, že se investice do této služby vyplatí. Vrátí se vám v podobě času, který můžete věnovat rodině a činnostem, co vám dělají radost. "Naším cílem je nabízet kvalitní služby. Včas, diskrétně a na míru každému klientovi," uvádí Kristýna Kučerová, zakladatelka Osobní Concierge a dodává: "Vždy připravujeme nabídku na míru. Cena za měsíc užívání se pohybuje od 3500 Kč. Nejde tedy o službu jen pro horních 10 procent, jak se mnoho lidí domnívá." Myslíte, že by Osobní Concierge mohlo pomoci i vám? www.osobniconcierge.cz, info@osobniconcierge.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.