Nový lifestylový blog Svět podle DAM chce hlavně inspirovat

Datum: 14.07.2020
Praha 14.července 2020 (PROTEXT) - Za blogem Svět podle DAM – http://www.svetpodledam.cz - stojí dvě dlouholeté kamarádky. Ve virtuálním světě si říkají Ema a Denny. Obě baví podobné věci, jako je cestování, kultura, vaření nebo návštěva dobrých gastropodniků. „Jednoho...
Praha 14.července 2020 (PROTEXT) - Za blogem Svět podle DAM – http://www.svetpodledam.cz - stojí dvě dlouholeté kamarádky. Ve virtuálním světě si říkají Ema a Denny. Obě baví podobné věci, jako je cestování, kultura, vaření nebo návštěva dobrých gastropodniků. „Jednoho dne jsme si řekly, že těch zážitků, kterými bychom mohly inspirovat ostatní, je poměrně hodně, a že by bylo fajn s tím vyjít na veřejnost. I my se totiž rády podíváme na zajímavé cestovatelské stránky nebo foodblogy,“ říká Ema. „Ke spuštění blogu jsme si sice nevybraly to nejlepší období, ale vypadá to, že se snad vše obrací k lepšímu. Letos je zkrátka ideální čas prozkoumat i krásy Česka,“ doplňuje Denny. „Navíc máme kolem sebe hodně inspirativních osobností, které bychom chtěly postupně představovat,“ dodává jedna z autorek blogu. Jako prvního vyzpovídaly blogerky oceňovaného designéra a šperkaře Hanuše Lamra a brzy přibude rozhovor s kurátorkou sbírky novodobé módy a textilu Národního muzea Mirou Burianovou. „Moc by nás potěšilo, kdybychom čtenářky a čtenáře našeho blogu aspoň občas inspirovaly k návštěvě zajímavých míst, památek i dobrých restaurací, k uvaření receptu či přečtení knihy.“ A co je při tvorbě blogu nejdůležitější? „Dělat to hlavně pro radost,“ shodují se Ema a Denny. Cestovatelské, kulinární i kulturní zážitky sdílejí blogerky také na sociálních sítích Instagram a Facebook @svetpodledam. Kontakt: www.svetpodledam.cz IG a FCB - @svetpodledam svetpodledam@seznam.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.