Výrobce sirupů Kitl zve na Den otevřených sudů, už tento pátek

Datum: 14.07.2020
Jablonec nad Nisou 14. července 2020 (PROTEXT) - Prohlídka výroby, koncerty, divadlo i ochutnávky koktejlů čeká veřejnost v pátek 17. července od 10 hodin v areálu firmy Kitl. Jablonecký výrobce sirupů připravil jako každoročně pestrý program pro všechny věkové kategorie....
Jablonec nad Nisou 14. července 2020 (PROTEXT) - Prohlídka výroby, koncerty, divadlo i ochutnávky koktejlů čeká veřejnost v pátek 17. července od 10 hodin v areálu firmy Kitl. Jablonecký výrobce sirupů připravil jako každoročně pestrý program pro všechny věkové kategorie. Vstupné je zdarma. V prodeji budou výrobky Kitl za akční ceny. Celou akci odstartuje křest nových Kitl Syrobů Pomeranč a Citron.
Letošní novinky, citronový a pomerančový sirup, vyvinula jablonecká společnost Kitl pro toto léto. Skvěle se hodí k výrobě osvěžujících limonád a koktejlů i k ochucení alkoholických i nealkoholických nápojů, které budou k dispozici po dobu trvání celé akce.
Podle Jana Vokurky, jednatele společnosti Kitl, jsou Syroby Kitl Pomeranč a Citron určené jak pro domácí použití, tak třeba do restaurací a barů. "Jejich využití je velmi široké. Od osvěžujících limonád s ledem a lístkem máty, až po alkoholické koktejly nebo lahodné domácí zmrzliny," uvádí Jan Vokurka s tím, že vybrané recepty jsou vždy na samotné etiketě. Více jich pak je na webu.
Den otevřených sudů proběhne v pátek 17. července od 10 do 18 hodin v prostorách firmy Kitl, na adrese Pasířská 60, Jablonec nad Nisou.
Program - Křest nových „dvojčat“ Kitl Syrob Pomeranč a Kitl Syrob Citron - Mecheche band, country kapela (country) - Honza Vopařil na kytaru - Coffee show s Michaelou Illikovou - Maršál Bazén unplugged (big beat, rock ?n ?roll) - Vystoupení břišních tanečnic skupiny Naila - Pohádka pro děti s Markem Sýkorou z Divadla Krtek
Po celé odpoledne - Komentovaná prohlídka výrobních prostor firmy Kitl spojená s ochutnávkou (každou půlhodinu) - Prodej výrobků za akční ceny - Program pro děti (malování na obličej, kreslení)
Občerstvení - Originální koktejly a osvěžující limonády Kitl - Pivo, víno - Pečené prase, krkonošské sejkory a další
Místo je v docházkové vzdálenosti od autobusu, vlakového nádraží i tramvajových zastávek. Více informací na www.kitl.cz nebo na facebooku.

O společnosti Kitl:

Společnost Kitl sídlí v Jablonci nad Nisou. Během své existence uvedla na český trh řady ovocných a bylinných sirupů, vín, medoviny i doplňků stravy. Zpracovává ty nejkvalitnější suroviny a snaží se o co nejzdravější složení svých výrobků. Do vybraných sirupů pěstuje a zpracovává byliny v BIO kvalitě. Kontakt: Kateřina Fialová E-mail: fialova@kitl.cz www.kitl.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.