Na 127. Kantonském veletrhu, který propaguje globální ekonomickou obnovu, se sešlo 26 tisíc firem

Datum: 19.06.2020
Kanton (Čína) 19. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - 127. a vůbec prvního online Čínského veletrhu importu a exportu (Kantonský veletrh) se zúčastnilo téměř 26 000 firem. Čínský premiér Li Kche-čchiang se zúčastnil virtuálního zahajovacího ceremoniálu a procházel výstavními...
Kanton (Čína) 19. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - 127. a vůbec prvního online Čínského veletrhu importu a exportu (Kantonský veletrh) se zúčastnilo téměř 26 000 firem. Čínský premiér Li Kche-čchiang se zúčastnil virtuálního zahajovacího ceremoniálu a procházel výstavními halami online.
Čínský premiér Li Kche-čchiang, řekl, že Kantonský veletrh pokračuje i přes současnou epidemii COVID-19. Jedná se o moderní metodu pro tuto zvláštní dobu. Premiér rovněž řekl, že veletrh objevil nové cesty pro rozvoj mezinárodního obchodu. To je pro celý svět ukázkou úsilí Číny dále se otevírat světu a podpořit mezinárodní průmyslové a dodavatelské řetězce. Prosím navštivte stránky https://www.cantonfair.org.cn/en/, kde najdete nekonečnou řadu příležitostí. Kantonský veletrh je příspěvkem Číny ke globální ekonomické obnově První den 127. Kantonského veletrhu vystavovatelé představili návštěvníkům více než 30 nových produktů, s řadou nejmodernějších technologií. Vystavovatelé uspořádali celodenní živá vysílání pro různé časové zóny a představili produkty podle segmentů zákazníků. S rozvojem práce z domova se významně zvyšuje poptávka po malých domácích spotřebičích. Díky nárůstu poptávky společnost Guangdong Wanhexin Electric Co. Ltd. na svém stánku online živě představila značkový plynový ohřívač vody, hrnec pro horkovzdušné fritování, horkovzdušnou troubu a elektrický krb. S cílem maximálně využít této příležitosti, natočila společnost Guangdong Xinbao Electrical Appliances Holdings Co. Ltd. několik produktových videí dle poptávky zákazníků v jednotlivých zeměpisných oblastech. „Spojili jsme tyto dvě formy prezentace a máme k dispozici vždy alespoň 5 zaměstnanců klientského servisu, kteří jsou okamžitě připraveni k zahájení jednání. Díky tomu můžeme zákazníky pozvat k návštěvě našeho výstavního stánku v kteroukoli denní dobu," řekl manažer živého vysílání společnosti Xinbao Holding. Virtuální exhibice je příležitostí pro všechny Kantonský online veletrh rovněž pomáhá prolamovat obchodní bariéry, protože firmy mohou ve svých výstavních prostorách představit nejen své produkty, ale mnohem více. Průmyslové jedničky, jako jsou například firmy Oppein Home Group a Rifeng, kromě svých výrobků, přivedly hosty také do svých výrobních závodů a s pomocí virtuální reality natočily videa s výrobními technikami a ukázkami produktů. Společnost Sumec Corp Ltd, jeden ze zlatých hřebů letošního Kantonského veletrhu, vytváří nový způsob prezentace díky online ukázkám, prohlídkám výrobních linek ve virtuální realitě a nabídce lokálních služeb. John Clarke, pravidelný návštěvník veletrhu ze Spojených států amerických, řekl, že Kantonský veletrh pro něho vždy byl hlavním kanálem pro hledání produktů, partnerů a výrobních firem a těší se na online návštěvu této akce. Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1192292/Canton_Fair.jpg KONTAKT: Paní Chloe Cai, Tel : +86-20-8913 8622, Email : caiyiyi@cantonfair.org.cn PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.