Stýská se vám po horách? Skvělou destinací pro Vás bude Saalbach-Hinterglemm

Datum: 16.06.2020
Saalbach (Rakousko) 16. června 2020 (PROTEXT) - Novinky na léto 2020 v Saalbachu Hinterglemmu: Šest místo čtyř lanovek pro bezstarostný vstup do světa hor // Začátek sezóny 11. června // 100 % jistota díky "Flexi Booking" Když si vybavíme svou první dovolenou s rodinou,...
Saalbach (Rakousko) 16. června 2020 (PROTEXT) - Novinky na léto 2020 v Saalbachu Hinterglemmu: Šest místo čtyř lanovek pro bezstarostný vstup do světa hor // Začátek sezóny 11. června // 100 % jistota díky "Flexi Booking"
Když si vybavíme svou první dovolenou s rodinou, v mysli většiny z nás se vynoří barevné vzpomínky, emoce a prožitky, na které rádi vzpomínáme. Chceme, abyste si podobně krásné vzpomínky uchovali i na letní dovolenou v Saalbachu Hinterglemmu i Vy, a proto je komfort pro rodiny naší prioritou. Tady u nás víme, jak má vypadat rodinná dovolená. Proto nabízíme hravě koncipované turistické stezky, hřiště na vrcholcích hor, zážitkové trasy, největší lanový park v Evropě, vodní hřiště nebo zážitkový venkovní bazén kapitána Hooka. A to zdaleka není všechno! Malí i velcí bikeři zde najdou vše, po čem bikerské srdce touží, od Monti trailu pro začátečníky až po náročné flow traily. S prvními pokusy i pilováním techniky vám rádi pomohou v bikových školách. Pokud potřebujete děti dodatečně motivovat k objevování světa hor, nejlépe je nalákáte hravou výzvou, která je navíc korunovaná odměnou. Po zdolání "Kids Wander Challenge" čeká medaile na všechny dobrodruhy, kteří projdou stezkou v korunách stromů, stezkou motoriky, naučnou stezkou, pohádkovým lesem a okruhem po vrcholech Schattbergu.
"Vzhůru do hor" - JOKER CARD
Ta nejlepší vstupenka pro příjemnou a bezstarostnou dovolenou: Karta JOKER CARD zahrnuje jízdy kabinovou lanovkou pro pěší turisty i malé objevitele zážitkových tras, takže se s ní dostanete k dobrodružným turistickým stezkám Berg Kodok, Montelinově zážitkové trase, dětským trasám "Kids Wander Challenge" i hřištím na vrcholcích hor. Kromě toho máte s kartou JOKER CARD volný vstup do zážitkového venkovního bazénu kapitána Hooka nebo můžete zdarma využít minigolfová hřiště.
Více podrobností o JOKER CARD "zde"
ZDALEKA nejpohodovější region Alp
Díky rozsahu areálu a vysoce moderní infrastruktuře zaručuje Saalbach Hinterglemm fyzický odstup bez velkých omezení. Šest vysoce moderních lanovek má dostatečnou rychlost na to, aby nevznikaly dlouhé fronty. A v horách je při protnutí cest v 400 km síti turistických tras dostatek prostoru k přátelskému úsměvu i na větší vzdálenost.
Stále ještě váháte? Flexi Booking!
Jsme si vědomi toho, že rezervace dovolené je v dobách, jako je tato, spojena s určitou nejistotou. Alespoň této nejistoty bychom vás chtěli zbavit, a proto jsme společně s našimi partnerskými podniky iniciovali kampaň "Flexi Booking". Všechny rezervace na léto 2020 provedené přes stránky saalbach.com nebo přímo u pronajímatelů ubytování - označených zeleným Flexi Booking symbolem - lze bezplatně zrušit nebo změnit do 14 dní před příjezdem. Bez diskuzí, bez udání důvodů.
Videa: https://youtu.be/3vOlGI8OILc https://www.youtube.com/watch?v=X3DVpKDtJwM
Veškeré informace na saalbach.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.