Veletrh Zhejiang Export Online Fair 2020

Datum: 15.06.2020
Praha 15. června 2020 (PROTEXT) - Zhejiang Export Online Fair 2020 představuje – Vybavení pro domácnost a dekorační materiály. Veletrh pořádaný ministerstvem obchodu provincie Zhejiang se konal pod záštitou Zhejiang Zhongzhe International Exhibition & Commerce CO., Ltd. Necelých...
Praha 15. června 2020 (PROTEXT) - Zhejiang Export Online Fair 2020 představuje – Vybavení pro domácnost a dekorační materiály. Veletrh pořádaný ministerstvem obchodu provincie Zhejiang se konal pod záštitou Zhejiang Zhongzhe International Exhibition & Commerce CO., Ltd. Necelých 100 firem ze Zhejiangu a střední a východní Evropy se zúčastnilo této jedinečné on-line výstavy konané formou videokonference. Pandemie Covidu-19 měla těžký dopad na ekonomiku a celou společnost. Ve snaze zmírnit důsledky propadu výroby každodenního vybavení pro domácnost a dekoračních materiálů, se ministerstvo obchodu provincie Zhejiang rozhodlo přijít s řešením pro firmy, které se nemohou osobně zúčastnit výstavy a pro obchodníky čelící problémům s komunikací. Nabízí tuto mimořádnou platformu, díky které se veletrh s vybavením pro domácnost a dekoračními materiály pro střední a východní Evropu může konat. On-line veletrh poskytuje legální, efektivní, spolehlivý a cenově dostupný způsob obchodování, při kterém může Zhejiang plně těžit z množství ekonomických výhod. Mezi ně patří možnost využití velkého objemu dat, mobilního internetu a digitálních řešení jako je dokování, schopných zapojit celé společenské komunity. Vybavení pro domácnost a dekorativní materiály ze Zhejiangu se řídí obchodními pravidly, která vyžadují země střední a východní Evropy a vyhnou se tak mezinárodnímu zásobovacímu řetězci. Veletrh se konal od 5. 6. do 11. 6. 2020 s více než 50 středoevropskými a východoevropskými firmami, sdruženími průmyslové výroby a přidruženými institucemi. Zúčastní se ho také 50 vysoce kvalitních zhejiangských výrobců domácího vybavení a dekorativních materiálů, kteří budou on-line přesně dokovat a propojovat se přes internetový cloud a jeho videokonferenční technologie. V evropských rodinách se klade důraz na kvalitu vybavení. Čínské dekorační vybavení vhodné pro bytový textil a potřeby pro domácnost jsou vysoce kvalitní a levné. Vzhledem ke stavu evropského trhu s dekorativním výrobním materiálem má vývoz do zemí střední a východní Evropy zjevné výhody. Během on-line veletrhu byly v provincii Zhejiang k dispozici pro vystavovatele digitální služby v cloudu např. pro výstavy, propagace a jednání. Veškeré prvky a různé rozměry byly vystaveny tak, aby měli kupci ze zámoří možnost intuitivnějšího vnímání exponátů, měli přístup k relevantním informacím a mohli prosazovat on-line transakce mezi nabídkou a poptávkou.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.