Bezpečná dovolená ve Švýcarsku se známkou Clean & Safe

Datum: 09.06.2020
Praha 9. června 2020 (PROTEXT) - Od 15. 6. můžeme cestovat do a ze Švýcarska bez omezení. Tedy bez testu a karantény. Navíc Švýcarsko nabízí turistům bezpečnost a dobrý zdravotní systém. Program s označením "Clean & Safe" Vám garantuje přehled mezi poskytovateli...
Praha 9. června 2020 (PROTEXT) - Od 15. 6. můžeme cestovat do a ze Švýcarska bez omezení. Tedy bez testu a karantény. Navíc Švýcarsko nabízí turistům bezpečnost a dobrý zdravotní systém.
Program s označením "Clean & Safe" Vám garantuje přehled mezi poskytovateli turistických služeb, kteří zajišťují svým hostům maximální ochranu a bezpečí. Každý hotel, každá restaurace a každý turistický cíl, označený známkou umístěnou na viditelném místě splňuje a dodržuje speciální koncepty hygieny. Představit si to můžeme podobně jak tomu je u oceněných a kvalitních restaurací, kde na dveří u vstupu je vylepena známka s ohodnocením. Níže uvedené známky /loga/ jsou přehledně rozděleny a přiřazeny k místům či aktivitám které budou turisty navštěvovány. Bližší informace a podrobnosti se dočtete na našich stránkách www.mojesvycarsko.com nebo www.clean-and-safe.ch
Kampaň na podporu turistického ruchu, probíhající hlavně na internetu a sociálních sítích, s názvem "potřebuji Švýcarsko / I need Switzerland" umožňuje podle Vašich potřeb a nejrůznějších představ vybrat co zrovna nejvíce potřebujete k Vaší ideální dovolené.
Potřebuji: dovolenou, hory, čisté prostředí, koupání v průzračných jezerech, energii sálající z alpských vrcholů, nadechnout se svěžího vzduchu, adrenalin při sjezdech na horském kole, výhledy z vrcholů hor, projít se po visutých mostech nad ledovci, osvěžit u vodopádu, pestré barvy rozkvetlých alpských luk, prozkoumat půvab měst, ochutnat tradiční horské sýry, dopřát si výbornou čokoládu, projet se panoramatickým vlakem. Potřebuji Švýcarsko!
Aktuální informace o cestování z a do Švýcarska naleznete v českém jazyce na https://mojesvycarsko.com/clanek/1633-cestovani-do-svycarska
Inspirační video ke stažení zde: https://we.tl/t-50sHSfyr8U V prostředcích Švýcarského dopravního systému jsou roušky doporučené ale ne povinné.
Při cestě autobusem cestovní kanceláře z České republiky je rozhodnutí o roušce na pořadateli akce (tzv. společná skupina hostů). V případě veřejné dopravy tj. spoje Nobless Line, Flixbus, Regiojet, ČSAD Tišnov, vlak ČD je rouška zatím povinná.
Plný provoz na linkách leteckých, železničních i autobusových směrem na Švýcarsko je aktuálně plánován na červenec, data zahájení se ale liší podle jednotlivých společností a aktuálního otevírání hranic. Sledujte tedy web vybrané společnosti.
Kontakty pro bližší informace: Alena Koukalová E-mail: alena.koukalova@switzerland.com Jan Ursíny E-mail: jan.ursiny@switzerland.com stprag@switzerland.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.