Se svými dorty vyhráli startupovou soutěž, nyní tanečníci z Národního divadla otevírají dortové studio DELU CAKE

Datum: 09.06.2020
Praha 9. června 2020 (PROTEXT) - Z pódia Národního divadla se manželé Holánkovi protancovali do kuchyně, kde pečou ty nejlepší dorty. Vítěz soutěže T-Mobile rozjezdy, dortové studio DELU CAKE, otevře 17. června svou provozovnu veřejnosti. Ke slavnostnímu otevření dojde za přítomnosti...
Praha 9. června 2020 (PROTEXT) - Z pódia Národního divadla se manželé Holánkovi protancovali do kuchyně, kde pečou ty nejlepší dorty. Vítěz soutěže T-Mobile rozjezdy, dortové studio DELU CAKE, otevře 17. června svou provozovnu veřejnosti. Ke slavnostnímu otevření dojde za přítomnosti operní pěvkyně Dagmar Peckové a cukráře Josefa Maršálka, kteří budou při této příležitosti podepisovat své knihy. Chybět nebudou sladké dorty a zábava a moderátor Michal Kavalčík. Lucie a Michal Holánkovi začali péct dorty pro své děti a známé. Postupně se z koníčku stala vášeň, kterou dvojice tanečníků rychle proměnila ve značku DELU CAKE. V roce 2019 se Holánkovi díky svým poctivým dortům a uměleckému nadání stali vítězi regionálního kola a vítězi hlasování veřejnosti soutěže T-Mobile Rozjezdy pro začínající firmy. Mezi startupy z celé republiky zaujali především svým uměleckým nadáním, které dokázali přenést z parketu na precizně zdobené dorty. Vše nabralo rychlé obrátky a studio se stalo populárním mezi nevěstami, oslavenci i samotnými mlsouny. Otevření dortového studia je splněným snem Nová provozovna se nachází v 1. patře OC Velká Ohrada, na adrese Prusíkova 2577/16, 155 00 Praha. „Po oběhání úřadů, získání všech potřebných povolení a zařízení prostor, je studio konečně připraveno na otevření pro veřejnost a společně s hosty si můžeme pochutnat na dortech a oslavit otevření studia,“ zmiňuje Lucie Holánková. Kmotry studia jsou operní pěvkyně Dagmar Pecková a cukrář Josef Maršálek známý z televizní soutěže Peče celá země. Oba budou u této příležitosti podepisovat své knihy, které budou na místě k zakoupení. Přijďte si zamlsat na slavnostní otevření dortového studia DELU CAKE Sen otevřít si vlastní provozovnu se DELU CAKE definitivně splní v úterý 17. června. Slavnostní otevření dortového studia proběhne 17. června od 17. do 19. hodiny. Moderovat ji bude bavič a moderátor Michal Kavalčík. Akce je přístupná veřejnosti a ochutnat skvělé dorty tak může každý. Kontakt: Pro rozhovory a další informace kontaktujte Lucii Holánkovou na telefonu +420 603 824 607 či e-mailu holankovi@email.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.