Společnost SANY uvádí na trh novou řadu velkých ultra rypadel

Datum: 28.05.2020
Peking 28. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost SANY (dále jen „společnost"), globální výrobce zařízení pro stavebnictví a těžbu, představila rozšířené portfolio produktů v kategorii velkých ultra rypadel - SY870H s hmotností 78,6 tuny, SY980H s hmotností 95,8...
Peking 28. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost SANY (dále jen „společnost"), globální výrobce zařízení pro stavebnictví a těžbu, představila rozšířené portfolio produktů v kategorii velkých ultra rypadel - SY870H s hmotností 78,6 tuny, SY980H s hmotností 95,8 tuny a SY1250H s hmotností 125 tun v průmyslové zóně Sany Kunshan Industrial Park v Číně. Nejnovější stroje společnosti SANY představují nový milník v dodávkách průlomových technologických produktů. Čtyři kusy strojů SY870H byly prodány před tím, než vyšly z montážní linky. „Od uvedení rypadel SY750H a SY950H na trh, zaznamenal obchod s velkými rypadly společnosti SANY v posledních letech stálý růst," řekl Cao Donghui, prezident Institutu výzkumu a vývoje společnosti SANY. „Proto doufáme, že nově uvedené modely SY870H, SY980H a SY1250H dále posílí naši konkurenceschopnost v oblasti velkých ultra rypadel a naši pozici na mezinárodním trhu."
Pro novou řadu velkých ultra rypadel je charakteristický výjimečný výkon, skvělá kvalita, spolehlivost a inteligence
  • Robustní a velmi výkonné rypadlo SY1250H využívá nejnovější technologické pokroky a skvělé výkony díky desetiletím zkušeností společnosti SANY s vývojem velkých ultra rypadel. Stroj efektivně využívá palivo a představuje spolehlivé a inteligentní řešení pro velmi rozsáhlé zemní práce, jako jsou například výkopové práce a povrchová těžba rud.
  • Rypadlo SY980H pohání vysokotlaký vysokoprůtokový elektricky řízený hydraulický systém se sníženou spotřebou paliva a motorem s dynamickou odezvou. Stroj nabízí stabilní provoz při náročných úkolech, jako je dobývání kamene, uhlí, kovů a dalších. Stroj je vybaven špičkovou vyváženou technologií řízení, která by měla o 30 % zvýšit efektivitu oproti strojům předchozí generace.
  • Rypadlo SY870H vychází z poptávky po 70-80 tunových rypadlech a mělo by zajistit vysokou efektivitu a nízkou spotřebu paliva bez omezení rypné síly. Kapacita lžíce, rypná síla a efektivita provozu, to vše překračuje běžné průmyslové normy pro rypadla stejné kategorie.
Řada produktů SANY v kategorii ultra velkých rypadel zahrnuje celou řadu modelů od 1,6 do 200 tun. Těšíme se na to, že společnost SANY bude nadále poskytovat zákazníkům ve světě prvotřídní těžké stroje. Další informace naleznete na stránkách https://www.sanyglobal.com/
O společnosti SANY Group Společnost SANY, založená v roce 1989, je světový výrobce špičkových strojů pro stavebnictví a těžbu, stroje pro přístavy, těžbu ropy a systémy obnovitelné energie z větru. K dnešnímu datu vybudovala společnost SANY 25 výrobních závodů, šest prodejních regionů a více než 100 poboček s více než 400 prodejci a 8000 dodavateli na celém světě. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1173323/SANY_Construction_New_Product_Lineup.jpg KONTAKT: SANY Group, +86-731-85835199
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.