Galerie PoštovnéZDARMA.cz zažila krušné chvilky s covid

Datum: 13.05.2020
Praha 13. května 2020 (PROTEXT) - Nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz zajišťující prodej zboží čínských prodejců do ČR a SR zažila v období koronaviru krušné chvilky díky enormnímu zájmu zákazníků o respirátory a některým značně zpomaleným přepravcům z Číny. Nápor...
Praha 13. května 2020 (PROTEXT) - Nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz zajišťující prodej zboží čínských prodejců do ČR a SR zažila v období koronaviru krušné chvilky díky enormnímu zájmu zákazníků o respirátory a některým značně zpomaleným přepravcům z Číny. Nápor se nakonec podařilo zvládnout, zásilky jsou opět doručovány ve standardních časech a na e-mailové dotazy zákazníků je nově odpovídáno i o víkendu.
Díky hlavnímu prodejci skladového zboží ATELI Goods, s.r.o. bylo dodáno zákazníkům a firmám včas přes 200 tisíc respirátorů z plzeňského skladu, dalších více než 10.000 respirátorů bylo rozdáno nemocnicím, ordinacím, lékárnám, pečovatelským domům a obecně lidem v první linii.
Děkujeme všem zákazníkům za důvěru, všem zaměstnancům ATELI Goods, s.r.o. za rychlý dovoz a expedici zboží zákazníkům a zákaznickému servisu Ateli, s.r.o. za úžasné pracovní nasazení.
Portál PoštovnéZDARMA.cz provozuje plzeňská společnost Ateli, s.r.o. a působí v ČR a SR již téměř osm let. Od června 2020 začne portál navíc umožňovat prodej i dalším českým prodejcům, aby umožnila snadný prodej originálních českých produktů zákazníkům ve střední a východní Evropě.
Kontakt: Ing. Lukáš Česal, tisk@ateli.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.