Na veletrhu Global Unicorn Fair debutuje deset zahraničních projektů - TOJOY podporuje globální hospodářské oživení

Datum: 13.05.2020
Peking 13. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 26. dubna se v patentovaném online systému Cloud Fair společnosti TOYJOY uskutečnil 2. veletrh Global Unicorn Fair (GUF), sponzorovaný společností TOJOY a zvláštním výborem pro investice do nových technologií Investiční asociace Číny,...
Peking 13. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 26. dubna se v patentovaném online systému Cloud Fair společnosti TOYJOY uskutečnil 2. veletrh Global Unicorn Fair (GUF), sponzorovaný společností TOJOY a zvláštním výborem pro investice do nových technologií Investiční asociace Číny, řízený Globální aliancí sdílené ekonomiky (GLASE) a podporovaný Čínskou asociací mezinárodního obchodu. Během konání této akce se k zástupcům podnikatelů, elitě investiční komunity a zástupcům médií z celého světa připojili bývalý premiér Austrálie a předseda Globální aliance sdílené ekonomiky (GLASE) Kevin Rudd; předseda představenstva společnosti TOJOY Lu Junqing; generální ředitel společnosti TOJOY a bývalý globální viceprezident společnosti Apple Ge Jun; prezident Centra pro Čínu a globalizaci (CCG) Wang Huiyao; bývalý ředitel divize pro americké a zaoceánské záležitosti Ministerstva obchodu a vedoucí výzkumný pracovník centra CCG Jiang Shan; prezident Čínské asociace mezinárodního obchodu Jin Xu a výkonný viceprezident a generální tajemník zvláštního výboru pro investiční investice do nových technologií Čínské investiční asociace Zheng Rong. Tato událost získala pokrytí přenosu společností Baidu a magazínem Economic Observer a ke svému živě vysílanému přenosu přilákala více než 500.000 diváků.
Sdílení obchodních příležitostí pro společné utváření budoucnosti Tématem veletrhu GUF byl slogan „Globální vize - získejte budoucnost". Akce se zúčastnilo deset světových podniků, které se specializují na nové ekonomické oblasti. Patří mezi ně australský vertikální zemědělský systém E Agri, americká společnost zajišťující úklidové služby v hotelech, Renue, dánský řetězec supermarketů Netto a mnoho dalších. Na akci byly společnostem představeny stovky tisíc potenciálních čínských partnerů, aby prozkoumaly možnosti spolupráce a rychlého růstu v Číně. Pan Ge během akce poznamenal: „Hospodářská globalizace se posouvá otevřenějším, inkluzivnějším a vyrovnanějším směrem, což povede k více oboustranně výhodným situacím." Pan Ge je přesvědčen, že světoví podnikatelé budou v budoucnu těsněji spolupracovat na integraci zdrojů, vzájemně využívat silné stránky a společně vytvářet nové formy průmyslu, aby společně sdíleli vítězství, kterých mohou dosáhnout v kooperativním ekonomickém rozvoji. Pan Rudd zdůraznil, že globalizace v mnoha zemích přispěla k rozvoji hospodářství, obchodu, vědy a techniky a k odstranění chudoby. Měl však pocit, že současná pandemie ovlivní proces globalizace a potenciálně změní globální dodavatelský řetězec a ekonomické vzorce. Pan Rudd vyzval k podpoře kooperativní hospodářské politiky a prosazování postupů udržitelného rozvoje, které mají být pozitivním směrem pro budoucnost hospodářské globalizace. Podnikatelé, kteří se akce zúčastnili, byli v digitální interakci s přednášejícími a projevili zájem o vytvoření partnerství s prezentovanými společnostmi. Společnost TOJOY očekává, že tato akce povzbudí globální podniky k využití rozsáhlého spotřebitelského trhu v Číně, což společnostem a jejich partnerům umožní využívat výhod rychlého a udržitelného růstu.
Jeden společný svět v boji proti COVID-19 Společnost TOJOY nyní v období globální krize COVID-19 znovu agregovala globální zdroje, aby podpořila prolomení restriktivních překážek prostřednictvím propagace ekonomiky velkého sdílení. Některé negativní dopady pandemie vyplývají z jejího bránění v podnikání. Jakmile na toku ekonomických zdrojů stisknete tlačítko „pauza", budou ekonomické aktivity čelit krizi stagnace. Veletrh GUF sehrává svou roli při opětovném stisknutí tlačítka „play" a restartování toku ekonomických zdrojů. Hospodářská efektivita, která je důsledkem tohoto veletrhu, se přičiní nejen k oživení čínské ekonomiky po pandemii, ale pomůže také globální ekonomice projít pandemickou krizí do nového úsvitu oživení. Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1160784/The_2nd_Global_Unicorn_Fair_held_online_business_system_TOJOY.jpg KONTAKT: Guo Xiaoyu, +86-186-1174-0095, guoxiaoyu@tojoy.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.