Čtenáři Tradeinfo.cz zvolili brokera s nejlepšími profily na sociálních médiích

Datum: 11.05.2020
Praha 11. května 2020 (PROTEXT) - "V dubnu čtenáři internetového obchodního magazínu tradeinfo.cz vybírali nejlepší profil brokerů v sociálních médiích. Byla to první anketa svého druhu a nyní tradeinfo.cz přináší jeho výsledky. Online hlasování se zúčastnilo více...
Praha 11. května 2020 (PROTEXT) - "V dubnu čtenáři internetového obchodního magazínu tradeinfo.cz vybírali nejlepší profil brokerů v sociálních médiích. Byla to první anketa svého druhu a nyní tradeinfo.cz přináší jeho výsledky. Online hlasování se zúčastnilo více než 300 čtenářů. Což se dá vzhledem k úzkému zaměření na online CFD brokery považovat za úspěch. Tradeinfo má proto v úmyslu podobná hlasování provádět i v budoucnu. Vítězem uživatelů se stal broker eToro. Na druhém místě se umístil ProfitLevel a třetí příčku obsadil broker TradeCentrum." Kontakt: redakce@tradeinfo.cz Tradeinfo.cz
Magazín Tradeinfo.cz přináší aktuální novinky ze světa financí a obchodu. Mimo jiné se zaměřuje na edukaci v oblasti investic a informuje o novinkách v oboru.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.