Nanotechnologie Zoono(R) přichází na český trh

Datum: 11.05.2020
Praha 11. května 2020 (PROTEXT) - Unikátní novozélandské přípravky mechanicky likvidující viry, bakterie, kvasinky, houby a plísně se na českém trhu začnou prodávat od úterý 12. května 2020. Biocidní přípravky Zoono jsou výjimečné pro svou dlouhotrvající účinnost, nesmývatelnost...
Praha 11. května 2020 (PROTEXT) - Unikátní novozélandské přípravky mechanicky likvidující viry, bakterie, kvasinky, houby a plísně se na českém trhu začnou prodávat od úterý 12. května 2020. Biocidní přípravky Zoono jsou výjimečné pro svou dlouhotrvající účinnost, nesmývatelnost a šetrnost k životnímu prostředí. Zoono je dlouhotrvající, netoxická antimikrobiální ochrana na vodní bázi bez alkoholu. Na pokožce přípravky účinkují až 24 hodin, na pevném povrchu až 30 dní. Aktivně likvidují viry, bakterie, kvasinky, houby a plísně, zabraňují křížové kontaminaci a přenosu alimentárních i nozokomiálních infekcí. Vlastnosti přípravků Zoono jsou podpořeny více než 140 laboratorními testy z celého světa. Přípravky Zoono jsou ideální pro užití ve zdravotnictví, školství, velkochovech, potravinářských provozech, dopravních prostředcích, gastronomii, firmách i domácnostech. Zoono GermFree24 Body Hand Sanitiser díky absenci alkoholu nevysušuje pokožku. Je zdravotně nezávadné, lze použít i pro kojence, dámskou hygienu, proti akné, kožním plísním atd., dermatologicky testováno. Zoono může být aplikováno ve formě aerosolu, sprejem, natřením nebo namočením. Nevyžaduje ředění a je bezpečné pro manipulaci i dlouhodobé skladování. Je bez zápachu, otěruvzdorné, nebělí, nemá žíravé ani oxidační účinky a nezpůsobuje korozi. Je šetrné k životnímu prostředí a bezpečné pro lidi i zvířata. Povrchy ošetřené prostředky Zoono je možné běžně čistit bez ztráty aktivní účinnosti molekul Zoono. Mateřskou společnost Zoono Group Limited založil v roce 2008 Paul Hyslop. Společnost vyvíjí a vlastní patentovanou antimikrobiální nanotechnologii, se kterou od té doby pronikla do celého vyspělého světa. V roce 2017 společnost vstoupila na australskou burzu (ASX:ZNO). Od vypuknutí koronavirové krize akcie Zoono posílily o více než 900%. V současné době přípravky Zoono používají například v Německu, Velké Británii, Holandsku, Portugalsku, Maďarsku, Rumunsku, Kanadě, USA, Jižní Koreji, Novém Zélandu, Austrálii, Číně, Indii, Saúdské Arábii, Spojených arabských emirátech a 30 dalších státech a teritoriích. V březnu tohoto roku podepsalo Zoono dlouhodobý kontrakt s katarskou společností Al Rabban Capital pro distribuci na Blízký východ a státy severní Afriky. Výhradní dovozce pro Českou a Slovenskou republiku je společnost Spása s.r.o., Suchánek's Protective Antimicrobial Sanitizing Answer. Pro další otázky kontaktujte Dr. Vojtěch Němec, +420 731 319 530, www.mywayshop.cz. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.