V nouzovému stavu si u nás koupíte hodinky přes kameru

Datum: 05.05.2020
Praha 5. května 2020 (PROTEXT) - V krizi můžete buď stáhnout paty, osekávat náklady kde se dá a čekat na konec krize, nebo sednout za stůl a přemýšlet, co dělat lépe, jinak a jak z krize vyjít jako vítěz. Asi se mnou budete souhlasit, když budu tvrdit, že zavření prodejny...
Praha 5. května 2020 (PROTEXT) - V krizi můžete buď stáhnout paty, osekávat náklady kde se dá a čekat na konec krize, nebo sednout za stůl a přemýšlet, co dělat lépe, jinak a jak z krize vyjít jako vítěz. Asi se mnou budete souhlasit, když budu tvrdit, že zavření prodejny hodinek byznysu neprospěje a to i přes to, že máme silný eshop Helveti.cz. U hodinek si zkrátka zákazník chce velmi často produkt prohlédnout, vyzkoušet přímo na ruce a až pak se rozhodne, zda si jej koupí. O to více to platí, pokud se pohybujeme v cenové relaci 10-100tis. Kč. Položili jsme si tak otázku, jak nejlépe tuto potřebu „osahat“ si hodinky nahradit. V době internetových technologií jsme nemuseli chodit daleko. Videohovory jsou to pravé. S každým zákazníkem tak snadno zavoláme přes Skype, WhatsApp, Facetime či Hangout a hodinky přes videohovor odprezentujeme. Stud není na místě, protože zapnutou kameru můžeme mít pouze my a zákazník se tak nemusí „odhalovat“. Připravili jsme i postup videohovoru pro každého volajícího. Když někdo nemá videohovory rád nebo k tomu nemá potřebně vybavený telefon, natočíme pro něj videa hodinek na přání. Ukázka takového videa je zde: https://www.youtube.com/watch?v=TiEpec71blA Další službou, kterou jsme zavedli, jsou svozy vracených hodinek. Když se vám hodinky nelíbí, zajistíme si zdarma svoz. Vy tak nemusíte na poštu. A přemýšlíme dál, jak se zákazníkovi v této nelehké době přiblížit a poskytnout mu maximální komfort při výběru hodinek bez možnosti fyzické návštěvy obchodu (což u nás nakonec možné je, protože fungujeme se všemi hygienickými opatřeními ve formě výdejny). Více o fungování našeho podnikání v době koronaviru najdete na našem blogu: https://www.helveti.cz/blog/fungovani-helveti-cz-v-dobe-nouzoveho-stavu/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.