Pozor na padělky hodinek Seiko

Datum: 05.05.2020
Praha 5. května 2020 (PROTEXT) - Bohužel i do ČR už dorazily padělky hodinek Seiko. V historii se podobná situace opakovala několikrát například u značek Citizen, Casio a Tissot. Vždy jde o velmi populární model, po kterém je tzv. „hlad“. U Seika se tak stal terčem padělatelů...
Praha 5. května 2020 (PROTEXT) - Bohužel i do ČR už dorazily padělky hodinek Seiko. V historii se podobná situace opakovala několikrát například u značek Citizen, Casio a Tissot. Vždy jde o velmi populární model, po kterém je tzv. „hlad“. U Seika se tak stal terčem padělatelů populární Seiko SRPA21K1 PADI. Bohužel jsou padělky docela povedené a jejich rozeznání bude laikovi chvíli trvat. Pokusili jsme se ale sepsat hlavní rozdíly a návod, jak se padělkům vyhnout. Rozdíly u padělků:  jinak zbarvené ručky,  nápisy na dýnku neodpovídají originálu,  detailu na ciferníku se liší,  neoriginální strojek,  nekvalitně zpracovaná spona a luneta  a další a další. Rozhodně bychom nedůvěřovali udávané vodotěsnosti 200m a jiným parametrům padělků, které naopak Seiko u originálů garantuje. Sériové číslo 630711 Seiko nikdy nepoužívá stejné sériové číslo 2x. Tyto padělky mají na dýnku sériové číslo 630711 a podle toho lze snadno poznat alespoň některé padělky. Padělky hodinek se vyskytují na českých portálech Aukro a Bazoš, v zahraničí je najdete na Wish.com a Aliexpress. Naše doporučení 1. Nekupujte hodinky za nesmyslně nízkou cenu. 2. Dejte si pozor na servery Wish.com, Aliexpress, eBay a české Aukro a Bazoš. 3. Ověřte si obchod, jestli jde o autorizovaného prodejce.  Seznam oficiálních prodejních míst je umístěn na stránkách distributora a ověření prodejci jsou také držiteli certifikátu. 4. Po nákupu zkontrolujte obsah balení a jeho originalitu (krabička, certifikáty, vyplněná záruční karta, samotné hodinky). Pokud vykazují stopy padělku, ihned vraťte prodejci a žádejte vrácení peněz. Podrobněji jsme se padělkům Seiko hodinek věnovali na našem blogu https://www.helveti.cz/blog/pozor-na-padelky-seiko-hodinek/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.