Krize vede hodinářství Helveti.cz k výprodeji

Datum: 05.05.2020
Praha 5. května 2020 (PROTEXT) - Abychom zachránili podnikání v běhu, snažíme se aktuálně nabídnout zákazníkům velmi výrazné akce, ve kterých si mohou zakoupit hodinky v až 50% slevě. Jde o kvalitní švýcarské, německé nebo japonské značky hodinek, které vaše zápěstí...
Praha 5. května 2020 (PROTEXT) - Abychom zachránili podnikání v běhu, snažíme se aktuálně nabídnout zákazníkům velmi výrazné akce, ve kterých si mohou zakoupit hodinky v až 50% slevě. Jde o kvalitní švýcarské, německé nebo japonské značky hodinek, které vaše zápěstí mohou zdobit desítky let. Výprodej najdete na našem eshopu: https://www.helveti.cz/vyprodej-hodinek Nám tyto prodeje sice nepřinesou zisk, ale z nelikvidních aktiv (hodinky na skladě) je převedeme na hotovost, s kterou jsme již schopni platit mzdy, nájem, závazky vůči dodavatelům, atd. Snažíme se tak vyhnout zoufalé situaci, do které nás šílenství okolo Coronaviru dostalo. Snad se brzy vrátí klid a s ním i naši věrní zákazníci. Za Helveti.cz přeje vše dobré, Jiří Štencek Více o fungování našeho podnikání v době koronaviru najdete na našem blogu: https://www.helveti.cz/blog/fungovani-helveti-cz-v-dobe-nouzoveho-stavu/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.