Společnost Kavalan vytváří řadu základní úrovně pro pokrytí širšího trhu

Datum: 04.05.2020
Tchaj-pej 4. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Řada slibuje kvalitu značky za dobrou cenu Palírna Kavalan, která se nespokojí s jednou whisky základní úrovně, nyní oznámila vytvoření nové řady základní úrovně v rámci svého portfolia, jehož součástí jsou řady Solist...
Tchaj-pej 4. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Řada slibuje kvalitu značky za dobrou cenu Palírna Kavalan, která se nespokojí s jednou whisky základní úrovně, nyní oznámila vytvoření nové řady základní úrovně v rámci svého portfolia, jehož součástí jsou řady Solist a Rare Sherries whisky Kavalan. Řada Distillery Select (700 ml, obsah alkoholu 40 %) je první řadou whisky základní úrovně, která nabízí vynikající umění míchání. Generální ředitel společnosti YT Lee uvedl, že řada Distillery Select byla vytvořena tak, aby uspokojila začátečníky i znalce whisky. „Konzumenti v této řadě získají všechny výhody kvalitní výroby našeho týmu za překvapivou cenu. Děláme věci trochu jinak. Usilujeme spíše o chuťový profil než konkrétní sud." „U naší první whisky klademe důraz na tropické ovoce a u druhé whisky na květinové a bylinné tóny. Každá whisky v této řadě představuje různé aspekty charakteristiky whisky Kavalan. Každá přináší vysokou kvalitu za příznivou cenu."
Tato řada whisky, která pro zdůraznění tchajwanského subtropického klimatu zraje v kvalitních sudech po víně, které předvádějí tchajwanské subtropické klima, je pojmenována podle dříve představené inaugurační whisky, nyní známé jako Distillery Select No. 1. Whisky No. 1 získala na Mezinárodní soutěži destilátů v San Francisku v letech 2019 a 2020 dvě zlaté medaile. Jejím následníkem je whisky Distillery Select No. 2, která byla představena na Tchaj-wanu 29. dubna. Whisky No. 1 získala v rámci řady nové balení a nové etikety na přední straně láhve. Receptura původní whisky se nezměnila. Taipei 101, architektonická pýcha Tchaj-wanu a jeden z nejvyšších mrakodrapů na světě, symbolizuje rozsah tchajwanských ambicí. Láhev whisky Kavalan ve tvaru budovy 101 vyjadřuje výši dokonalosti, o kterou lihovar usiluje. Degustační poznámky Jednosladová whisky Kavalan Distillery Select No. 1 Barva: půlnoční jantar Vůně: jemná a hedvábná. Plná vůní zralého tropického ovoce, vonných květinových tónů a teplé vanilky. Chuť: Elegantní, dokonale vyvážená a lehce pitelná. Bohatá a komplexní příchuť krémovité karamely a vanilky vytvářejí jemnou a hustou vícevrstvou chuť, která je v zakončení dlouhá. Kavalan Distillery Select No. 2, druhá whisky této řady, byla oficiálně představena na Tchaj-wanu 29. dubna s doporučenou maloobchodní cenou 1000 TWD za lahev o objemu 700 ml. Whisky No. 2 je hluboce aromatická s neodolatelnou květinovou a bylinnou komplexností, která mísí dřevité a kořeněné tóny v bohatých vrstvách. Whisky No. 2 bude brzy dostupná na celém světě.
O palírně Kavalan Palírna Kavalan v okrese I-lan je na Tchaj-wanu průkopníkem umění single malt whisky od roku 2005. Whisky Kavalan zraje v intenzivní vlhkosti a horku a k její kvalitě přispívají také mořské a horské vánky a pramenitá voda ze Sněžné hory. Tyto společně přispívají k charakteristické krémovitosti whisky Kavalan. Palírna se jmenuje po starém označení pro okres I-lan a využívá čtyřicetileté zkušenosti své mateřské společnosti King Car Group v oblasti výroby nápojů. Palírna získala již více než 400 zlatých nebo vyšších ocenění na nejkonkurenčněji obsazených soutěžích v oboru. Více informací na www.kavalanwhisky.com. Pro novinky a informace nás sledujte na sítích Instagram a Twitter: @kavalanwhisky. Kontakt pro média: Kaitlyn Tsai +886(0)39 229 000#7164 kaitlyn@kingcar.com.tw Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1162488/Kavalan_Distillery_Select_Series.jpg
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.