127. Kantonský veletrh se otevře online 15. června

Datum: 28.04.2020
Kanton (Čína) 28. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - 127. Kantonský veletrh přivítá globální odběratele online od 15. června Čínský veletrh dovozu a vývozu („Kantonský veletrh" nebo „veletrh"), který se bude konat od 15. do 24. června, pozve na svou 127. a vůbec...
Kanton (Čína) 28. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - 127. Kantonský veletrh přivítá globální odběratele online od 15. června Čínský veletrh dovozu a vývozu („Kantonský veletrh" nebo „veletrh"), který se bude konat od 15. do 24. června, pozve na svou 127. a vůbec první online výstavu přes 400.000 globálních odběratelů. Kantonský veletrh bude prostřednictvím digitálních platforem dále podporovat obnovení obchodu a online obchodování v otevřené ekonomice. Kantonský veletrh v reakci na současné výzvy, které přináší pandemie COVID-19 v oblasti hospodářského a sociálního rozvoje, spolupracuje se svými globálními partnery, klíčovými mezinárodními obchodními sdruženími a nadnárodními společnostmi, aby na svou online výstavu pozval cílené odběratele. Pozvánky zasílané různými kanály pokrývaly pravidelné odběratele a ty, kteří se kvůli časovým a nákladovým omezením nemohli zúčastnit předchozích vydání. Kromě toho veletrh také rozšiřuje rozsah svých pozvánek pro profesionální odběratele tím, že pozve více čínských odběratelů k propagaci dovozu a podpoře domácí spotřeby. Kantonský veletrh online se bude i nadále zaměřovat na segment B2B a umožní centralizovanou demonstraci produktů a integraci zdrojů, aby společnosti mohly najít nejlepší řešení pro svůj cílový trh. Veletrh pro snížení komunikačních bariér online obchodů vytvoří virtuální prostředí pro osobní obchodní vyjednávání poskytováním základních informací o důvěryhodnosti společností a podporou vícejazyčných překladů. Gao Feng, tiskový mluvčí Ministerstva obchodu, poznamenal, že desítky tisíc odběratelů a vystavovatelů budou mít během této desetidenní akce zajištěnu efektivní interakci a komunikaci, což odběratelům poskytne kompletní zdroj informací a také pomůže vystavovatelům upravit své prodejní strategie a získat podrobnosti poptávek od odběratelů. Obě strany tedy mohou plánovat své budoucí zdroje a výrobu. Čínský technologický gigant Tencent se stal poskytovatelem technických služeb pro tento veletrh. Nabízí veškerou nezbytnou technickou a cloudovou podporu, aby obchodníci mohli na této akci uzavírat obchody bez potřeby cestování. Další důležitou součástí této akce jsou služby živého přenosu zajišťované společností Tencent. 24hodinová služba živého přenosu umožní odběratelům vést individuální vyjednávání nebo se zapojit do akce hromadné propagace produktů. Odběratelé mohou také shlédnout předchozí videa a přenosy a zároveň sdílet a komentovat, stejně jako na sociálních sítích. Více informací naleznete na webových stránkách: http://www.cantonfair.org.cn/en/index.aspx Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1159935/20200426152245.jpg KONTAKT: paní Chloe Cai, Tel: +86-20-8913 8622, E-mail: caiyiyi@cantonfair.org.cn
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.