Vyhledávání akčního zboží? S Kimbinem žádný problém!

Datum: 23.04.2020
Praha 23. dubna 2020 (PROTEXT) - Mléko, máslo, rohlíky, chléb nebo třeba cibule - to je jen pár příkladů obrovského množství potravin a jiného zboží, pro které chodíme do obchodu stále dokola. Určitě nám dáte za pravdu v tom, že i kdybyste pořád používali ten samý seznam,...
Praha 23. dubna 2020 (PROTEXT) - Mléko, máslo, rohlíky, chléb nebo třeba cibule - to je jen pár příkladů obrovského množství potravin a jiného zboží, pro které chodíme do obchodu stále dokola. Určitě nám dáte za pravdu v tom, že i kdybyste pořád používali ten samý seznam, prakticky nikdy by se nestalo, že by některé zakoupené zboží přišlo nazmar. Jestli je to tak, určitě se i vy před nákupem díváte do akčních letáků, abyste zjistili, kde zrovna nabízejí vaše nejpoužívanější potraviny za nejlepší cenu.
Určitě se vám ale nechce listovat desítkami letáků jen proto, abyste například zjistili, že zboží, které hledáte, v danou chvíli nikde nenabízejí. Jak se navíc říká, čas jsou peníze, takže byste možná na nákupu několika potravin na jednu stranu ušetřili, ale z hlediska časové investice by se vám to ve skutečnosti vůbec nevyplatilo. Naštěstí existuje řešení, se kterým můžete zabít dvě mouchy jednou ranou, a přináší vám ho portál Kimbino.
Kimbino sdružuje akční letáky všech českých obchodů Jestliže jste o webových stránkách Kimbino ještě neslyšeli, pak nastal ten pravý čas, abyste se s nimi seznámili. Shromažďují totiž všechny akční letáky, které u nás v Česku vycházejí, díky čemuž si je můžete prohlédnout a vzájemně porovnat, kdykoliv si vzpomenete. Aby bylo prohlížení slevových nabídek ještě dostupnější, společnost vytvořila také mobilní aplikaci Kimbino, jejímž prostřednictvím si lidé mohou nosit letáky neustále v kapse a dokonce si zapnout upozornění na to, když vyjde nový leták.
Jedním z hlavních cílů portálu Kimbino je ekologie. Kvůli výrobě papírových letáků se totiž neustále kácejí stromy, k jejichž růstu i následnému zpracování je potřeba velké množství vody. Z každého letáku se však za týden stane bezcenný kus papíru, který pouze vyhodíme do odpadu, což pro nás znamená komplikace a pro planetu zbytečnou zátěž. Online letáky naopak žádnou vodu ani stromy nepotřebují, a proto představují perfektní způsob, jak svou ekologickou stopu můžeme o něco zmenšit.
Snadné vyhledávání podle města i konkrétních produktů Pro Kimbino však není prioritou pouze ekologie, ale především spokojenost jeho uživatelů. Právě z toho důvodu přišlo s novou funkcí, díky které vám hledání konkrétních produktů zabere pouze pár vteřin. Doposud jste v poli pro vyhledávání, které se nachází uprostřed hlavičky stránky, mohli zadat pouze obchod či kategorii, avšak nyní můžete vyhledávat také konkrétní produkty. Poté, co kliknete na tlačítko vyhledat, se před vámi objeví všechny letáky, které dané zboží nabízejí v akci. Nejde však pouze o to, že budete vědět, v kterých letácích vybrané zboží najdete, ale také na které stránce. Kliknutím na tlačítko "Otevřít stranu" se tím pádem dostanete přímo tam, kam potřebujete, díky čemuž nebudete muset listovat celým letákem a požadovaný produkt hledat manuálně. Pokud byste chtěli nabídku ještě vyfiltrovat, aby se vám v ní neukazovaly obchody, které jsou od vašeho domova příliš daleko, můžete si v pravém horním rohu nastavit svoji lokalitu - město. Poté se vám ve výsledcích zobrazí pouze obchody, které byste skutečně navštívili. Tak na co čekáte? Sledujte Kimbino a ušetřete obrovskou spoustu peněz i drahocenného času!
Kontakt: Mária Hitková Hyperia s.r.o. e-mail: maria.hitkova@hyperia.sk
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.