České firmy se koronaviru nezalekly, dozvíte se z aktuálního TRADE NEWS

Datum: 23.04.2020
Praha 23. dubna 2020 (PROTEXT) - Malé a střední podniky vytvářejí svými daněmi a odvody v dobách prosperity až šedesát procent příjmů státního rozpočtu České republiky. Když koronavirus pronikl na naše území, nečekaly na vyhlášení nouzového stavu a překvapily vynalézavostí,...
Praha 23. dubna 2020 (PROTEXT) - Malé a střední podniky vytvářejí svými daněmi a odvody v dobách prosperity až šedesát procent příjmů státního rozpočtu České republiky. Když koronavirus pronikl na naše území, nečekaly na vyhlášení nouzového stavu a překvapily vynalézavostí, nezištností a flexibilitou, s níž se zapojily do zásobování nejrůznějšími ochrannými pomůckami a prostředky. Tyto firmy jsou základem naší ekonomiky a již několik týdnů to názorně ilustrují. Některé z nich vám představí dubnové TRADE NEWS, a zahájí tak seriál, který se bude prolínat letošním devátým ročníkem tohoto magazínu o obchodu a exportu.
Kromě aktuálních témat se toto číslo věnuje třetí největší ekonomice světa - Japonsku a největšímu mimoevropskému investorovi v ČR ? Korejské republice. A přináší také spoustu dalších zajímavých informací. Jako obvykle v něm najdete exkluzivní rozhovory, články, analýzy, původní infografiky i zkušenosti českých exportérů. Časopis, který pro vás připravuje agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, vychází na osmdesáti stranách tištěným nákladem 8200 kusů.
TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také o další společnosti a instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR a institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například CzechTrade, EGAP, ČEB, ČMZRB, TA ČR, ICC ČR, a s Ministerstvem zahraničních věcí ČR.
Více informací také na: www.itradenews.cz, www.tradenews.cz.
Kontakt: ANTECOM s.r.o. TRADE NEWS Redakční servis: produkce@antecom.cz www.itradenews.cz www.tradenews.cz www.techedu.cz www.age-management.cz www.srdceslaskou.cz https://www.facebook.com/srdceslaskou/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.