Rohlik.cz: Kvalita, za kterou dáme hlavu na špalek

Datum: 22.04.2020
Praha 22. dubna 2020 (PROTEXT) - Nastavujeme novou laťku vlastní řady výrobků kvalitou BEZ KOMPROMISU V Rohlíku věříme, a dlouhodobě bojujeme za to, aby každý měl přístup k dobrému jídlu a lepšímu životu. Proto jsme spolu s výrobci a dodavateli připravili společnou řadu...
Praha 22. dubna 2020 (PROTEXT) - Nastavujeme novou laťku vlastní řady výrobků kvalitou BEZ KOMPROMISU V Rohlíku věříme, a dlouhodobě bojujeme za to, aby každý měl přístup k dobrému jídlu a lepšímu životu. Proto jsme spolu s výrobci a dodavateli připravili společnou řadu výrobků pod značkou BEZ KOMPROMISU. Čáru děláme přes průměrnost a lásku k jídlu stavíme na první místo! V jídle totiž kompromisy dělat nechceme. Za opravdovou kvalitu se postavili naši vlastní nákupčí a pod výběr produktů se sami podepsali. Zakladatel Rohlik.cz Tomáš Čupr vysvětluje, proč s vlastní značkou produktů na trh přichází: "Každý kdo mě zná, ví, že na sebe kladu vysoké nároky a stejné očekávám od ostatních. Rohlík jsme před 6 lety zakládali pro to, aby lidi nemuseli dělat kompromisy při výběru dobrého jídla. Při výběru produktů naší vlastní značky jsme proto spojili síly s respektovanými dodavateli, kteří mají stejnou vizi, abychom společně ukázali, že polovičatých řešení už bylo v Česku dost. Kvalitní jídlo, bez klecí, bez lží, bez barviv, bez kompromisu a v obalech, které jsou šetrnější k životnímu prostředí." Řada BEZ KOMPROMISU zahrnuje 74 výrobků napříč kategoriemi. Od mléčných výrobků, přes uzeniny, hotová jídla tak i trvanlivý sortiment. Produkty budeme doplňovat průběžně tak, abychom v každé kategorii sortimentu měli několik výrobků vlastní značky. "Na výběru produktů spolupracujeme s výrobci a dodavateli, se kterými jsme už pro sebe navzájem prověřenými partnery, neboť jejich produkty máme na Rohlíku ve stálé nabídce a pro vlastní značku jsme společně vybírali ty nejlepší za každou kategorii," popisuje Michal Perlík, senior manažer nákupu Rohlík.cz. Všichni dodavatelé, se kterými na výrobcích vlastní značky spolupracujeme nebo je pro další spolupráci vybíráme, jsou ti nejlepší na českém trhu i v zahraničí. Proto jmenujeme jen pár vybraných (úplný list je přílohou č.2): Řeznictví a uzenářství U Dolejších, rodinná farma BioVavřinec a Kosař, drůbežárna Markovice, Merhautovo rodinné pekařství, rodinná pražírna Balada Coffee. "Jsem rád, že produkty BioVavřinec jsou srdcovou záležitostí velké části zákazníků Rohlíku a to, že vstupujeme do portfolia vlastní značky je pro nás potvrzením důvěry a zájmu o kvalitu, o kterou nám oběma ve vztahu k zákazníkům jde," chválí si vznik Bez kompromisu Tomáš Kosař, majitel farmy. Nové přírůstky do řady vlastní značky Bez KOMPROMISU budeme průběžně doplňovat ve spolupráci s našimi dodavateli i zákazníky. Protože především jejich reakce a zájem budou naším vodítkem, jaké další výrobky do sortimentu zapojovat. Záznam tiskové konference Seznam výrobků najdete zde: https://www.rohlik.cz/tema/rohlik-vlastni-privatni-znacka Kontakt: Zdeňka Svoboda Kuhnová, Head of PR, zdenka.kuhnova@rohlik.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.