VašeČočky.cz spouští prodej dioptrických brýlí on-line

Datum: 21.04.2020
Praha 21. dubna 2020 (PROTEXT) - VašeČočky.cz kvůli krizi spouští prodej dioptrických brýlí on-line Společnost VašeČočky.cz v reakci na koronavirovou krizi spustila v rekordně rychlém čase prodej dioptrických brýlí online. Protože v aktuální situaci nechce zákazníky nutit...
Praha 21. dubna 2020 (PROTEXT) - VašeČočky.cz kvůli krizi spouští prodej dioptrických brýlí on-line Společnost VašeČočky.cz v reakci na koronavirovou krizi spustila v rekordně rychlém čase prodej dioptrických brýlí online. Protože v aktuální situaci nechce zákazníky nutit chodit do kamenné optiky, pokud to není nezbytné, mohou si je nyní koupit na e-shopu. Zároveň věří, že se dioptrické brýle stanou silným doplňkovým sortimentem, který letos pomůže dosáhnout 20% růstu tržeb. Největší český e-shop s kontaktními čočkami VašeČočky.cz dosud online prodával pouze kontaktní čočky, jejich příslušenství a sluneční brýle. Dioptrické brýle si pak zákazníci mohli zakoupit v jejich kamenné optice v Křemencově ulici v Praze. Spuštění online prodeje dioptrických brýlí bylo v plánu na druhé pololetí roku 2020. "Stávající situace nás donutila spustit prodej brýlí na našem e-shopu v rekordně rychlém čase. Lidé do optiky nyní přirozeně chodí méně a nechtějí se tam příliš zdržovat, a proto nabízíme alternativu, jak řešit problém s nákupem kvalitních brýlí za dobrou cenu," vysvětluje kroky Jiří Urban, ředitel VašeČočky.cz. Na VašeČočky.cz si zákazníci nově mohou koupit obroučky včetně brýlových čoček dle svých dioptrií. Zákazníkovi stačí pouze recept od oftalmologa nebo poslední hodnota jeho brýlí. E-shop odstartuje prodej značkami Ray-Ban, Vogue, Michael Kors, Hugo Boss, Carrera a Emporio Armani, každý den pak budou přibývat nové. Do dvou týdnů bude nabízet asi čtyři desítky světových značek, na výběr budou jak cenově dostupné modely (Polaroid, Seventh Street, Moschino love), tak luxusní designové kousky (Prada, Gucci, Dior, Fendi). "Zkušenost s prodejem slunečních brýlí on-line nám ukázala, že absence 'zkušební kabinky' není pro české zákazníky problém. Na našem e-shopu si mohou brýle vyzkoušet pomocí virtuálního zrcadla, v popisku produktu najdou veškeré rozměry a na webu máme podrobně zpracovaného průvodce nákupem brýlí. Proto věříme, že se dioptrické brýle budou prodávat stejně dobře, jako ty sluneční," dodává Jiří Urban. Očekává, že online prodej dioptrických brýlí firmě pomůže dosáhnout stanoveného cíle, kterým je 20% růst tržeb. O VašeČočky.cz VašeČočky.cz jsou největší český e-shop s kontaktními čočkami a příslušenstvím. Od září 2017 nabízí také kvalitní sluneční brýle od desítek světových značek a v dubnu 2020 spustil on-line prodej dioptrických brýlí. V červenci 2019 VašeČočky.cz otevřely první kamennou optiku v Praze. E-shop s ročním obratem 700 mil. Kč působí v 16 evropských zemích. www.vasecocky.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.