Značka LIQUA společnosti RITCHY EU s.r.o., předního výrobce e-cigaret a náplní, získala mezinárodní ocenění Czech Superbrands 2020

Datum: 20.04.2020
Praha 20. dubna 2020 (PROTEXT) - Ocenění Superbrands Award 2020, které je každoročně udělováno značkám ve více než 90 zemích světa, zná své majitele. Jedním z oceněných je také náplň do e-cigaret značky LIQUA. Produkty značky LIQUA jsou klíčovým výrobkem společnosti...
Praha 20. dubna 2020 (PROTEXT) - Ocenění Superbrands Award 2020, které je každoročně udělováno značkám ve více než 90 zemích světa, zná své majitele. Jedním z oceněných je také náplň do e-cigaret značky LIQUA. Produkty značky LIQUA jsou klíčovým výrobkem společnosti RITCHY EU s.r.o., předního výrobce e-cigaret a náplní (vaping), který má své sídlo v Praze. Výraz uznání pro značku LIQUA za kvalitní výrobek a vynikající obchodní výsledky, kterým vítězství v prestižní soutěži Superbrands bezesporu je, potvrzuje i spokojenost zákazníků v mnoha zemích světa.
Značka LIQUA přináší nejen méně rizikový způsob konzumace nikotinu a navíc i garantovanou kvalitu výrobku. Společnost RITCHY EU s.r.o.se hrdě hlásí k tomu, že náplně do elektronických cigaret značky LIQUA, vyrobené v České republice, používají spotřebitelé, kteří upřednostňují výbornou chuť a garantovanou kvalitu ve více než 85 zemích světa. Jsme velmi potěšeni tímto oceněním. Je to výsledek mnohaleté práce našich specialistů z výzkumu, výroby a marketingu. Statisíce spotřebitelů po celém světě již naše výrobky oceňují svou věrností, nyní nás ocenila i odborná veřejnost. Věříme, že toto ocenění zviditelní toto odvětví průmyslu a zlepší vzájemnou diskusi mezi výrobci, veřejností a regulačními orgány o budoucnosti tohoto odvětví a jeho významu při snižování dopadů kouření, jako nejškodlivějšího zlozvyku dneška. Cenu Czech Superbrands 2020 i letos udělovala odborná komise Brand Council, složená z expertů z oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu, která kromě svých úsudků vychází také z průzkumu zákaznických preferencí.
Společnost RITCHY EU s.r.o. je jedna z největších a nejdéle působících firem v mladém průmyslovém odvětví e-cigaret a náplní (vaping) se sídlem v Praze a továrnou ve středních Čechách, kde vyrábí náplně do elektronických cigaret značek LIQUA a Aramax. Své výrobky úspěšně prodává ve více než 85. zemích celého světa a řadí se tak k největším a nejúspěšnějším výrobcům v oblasti e-cigaret a náplní (vaping) na světě. Společnost RITCHY EU s.r.o. byla také první, která se v loňském roce rozhodla zveřejnit všechny chemické přísady používané při výrobě náplní do elektronických cigaret a vyzvala otevřeným dopisem všechny profesionální výrobce v oboru, aby se připojili a veřejně sdíleli interní údaje se spotřebiteli, médii a odborníky.
Otevřený dopis výrobcům na RITCHY EU
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.