Kantonský veletrh se poprvé za 63 let uskuteční online

Datum: 16.04.2020
Kanton (Čína) 16. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Čínský veletrh importu a exportu (Kantonský veletrh) v reakci na pandemii COVID-19 zahájí své 127. vydání online v polovině června. „Po více než šesti desetiletích neustálého úsilí se kantonský veletrh stal největším...
Kanton (Čína) 16. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Čínský veletrh importu a exportu (Kantonský veletrh) v reakci na pandemii COVID-19 zahájí své 127. vydání online v polovině června. „Po více než šesti desetiletích neustálého úsilí se kantonský veletrh stal největším komplexním mezinárodním veletrhem Číny s nejdelší historií, většinou komodit, mnoha zákazníky a nejlepšími obchodními výsledky," řekl Ren Hongbin, náměstek ministra obchodu. „127. kantonský veletrh se navrhuje konat namísto fyzické výstavy online. Jedná se o pragmatickou reakci na pandemii COVID-19 a hlavní iniciativu pro inovativní rozvoj." Čína se snaží udržet stabilitu globálního průmyslového a dodavatelského řetězce jako nedílné součásti světové ekonomiky v době, kdy většina továren a společností nyní obnovila normální obchodní provoz. Kantonský veletrh se zavázal podporovat neomezený obchod se svými světovými partnery. První virtuální Kantonský veletrh vytvoří online mezinárodní obchodní platformu kvalitních a speciálních produktů, která bude zahrnovat 16 hlavních exportních kategorií, jako jsou domácí spotřebiče, spotřební zboží, textil a lékařská a zdravotnická zařízení. Kantonský veletrh, který využívá pokročilé informační technologie, bude poskytovat nepřetržitě online služby pro propagaci produktů, propojování obchodních partnerů a obchodní jednání, což umožní čínským i mezinárodním podnikům zadávat objednávky na dálku. Kantonský veletrh navíc zřídí přeshraniční oblast elektronického obchodu s cílem prozkoumat nové možnosti účinného mezinárodního obchodu a podpořit řadu podniků přeshraničního elektronického obchodování. Veletrh také poskytne vystavovatelům služby živého přenosu, aby své výrobky mohli propagovat kupujícím prostřednictvím vlastních živých kanálů. Živý přenos bude spuštěn nepřetržitě a umožní účastníkům buď přímé osobní jednání nebo hromadnou marketingovou propagaci. „Budeme aktivně mobilizovat všechny síly, zlepšovat technické úrovně, rozšiřovat rozsah zvýhodněných podniků, zlepšovat podpůrné služby a zlepšovat online zážitky všech podniků. Slibujeme, že uspořádáme mimořádně úžasný „online Kantonský veletrh" se zvláštním významem prostřednictvím zvláštních opatření v této bezprecedentní době. Zveme vás ke sledování tohoto veletrhu v období jeho konání," řekl Li Xingqian, ředitel odboru zahraničního obchodu ministerstva obchodu. Více informací naleznete na webových stránkách: http://www.cantonfair.org.cn/en/ Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1155609/Canton_Fair.jpg KONTAKT: paní Chloe Cai, +86-20-8913-8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.